问答

4答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

According to some analysts, the gains in the stock market reflect growing confidence that the economy will avoid the recession that many had feared earlier in the year and instead come in for a "soft landing," followed by a gradual increase in business activity.

选项:

A、that the economy will avoid the recession that many had feared earlier in the year and instead come
B、in the economy to avoid the recession, what many feared earlier in the year, rather to come
C、in the economy's ability to avoid the recession, something earlier in the year many had feared, and instead to come
D、in the economy to avoid the recession many were fearing earlier in the year, and rather to come
E、that the economy will avoid the recession that was feared earlier this year by many, with it instead coming

答案:

A
4答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Because postage rates are rising, Home Decorator magazine plans to maximize its profits by reducing by one half the number of issues it publishes each year.  The quality of articles, the number of articles published per year, and the subscription price will not change.  Market research shows that neither subscribers nor advertisers will be lost if the magazine's plan is instituted.
Which of the following, if true, provides the strongest evidence that the magazine's profits are likely to decline if the plan is instituted?

选项:

A、With the new postage rates, a typical issue under the proposed plan would cost about one-third more to mail than a typical current issue would.
B、The majority of the magazine's subscribers are less concerned about a possible reduction in the quantity of the magazine's articles than about a possible loss of the current high quality of its articles.
C、Many of the magazine's long-time subscribers would continue their subscriptions even if the subscription price were increased.
D、Most of the advertisers that purchase advertising space in the magazine will continue to spend the same amount on advertising per issue as they have in the past.
E、Production costs for the magazine are expected to remain stable.

答案:

D
4答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

Unlike the virginal, whose single set of strings runs parallel to the front edge of the instrument, the harpsichord’s several sets of strings are placed at right angles to its front edge.

选项:

A、whose single set of strings runs parallel to the front edge of the instrument, the harpsichord’s several sets of strings are
B、with a single set of strings running parallel to the front edge of the instrument, the several sets of strings of the harpsichord are
C、which has a single set of strings that runs parallel to the front edge of the instrument, in the case of the harpsichord, several sets of strings are
D、which has a single set of strings that run parallel to the front edge of the instrument, the harpsichord has several sets of strings
E、in which a single set of strings run parallel to the front edge of the instrument, the harpsichord’s several sets of strings are

答案:

D
4答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Unprecedented industrial growth in the country of Remo has created serious environmental problems because factories there lack adequate pollution-control systems.  Remo is developing a clean growth plan that includes environmental regulations that will require the installation of such systems.  Since no companies in Remo currently produce pollution-control systems, the plan, if implemented, will create significant opportunities for foreign exporters to market pollution-control systems.
 
Which of the following, if true, most seriously weakens the argument?

选项:

A、The clean growth plan will provide tax incentives for local businesses to develop and manufacture pollution-control devices.
B、Foreign exporters would provide factory-trained technicians to maintain the pollution-control systems sold to Remo.
C、Industrial lobbyists sponsored by local businesses in Remo are trying to prevent the implementation of the government regulations.
D、The regulations that Remo plans to implement are much less strict than those in neighboring nations.
E、Pollution in Remo has caused serious health problems for workers, contributing to a significant increase in the number of workdays lost to illness.

答案:

A
4答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Enforcement of local speed limits through police monitoring has proven unsuccessful in the town of Ardane. In many nearby towns, speed humps (raised areas of pavement placed across residential streets, about 300 feet apart) have reduced traffic speeds on residential streets by 20 to 25 percent. In order to reduce traffic speed and thereby enhance safety in residential neighborhoods, Ardane's transportation commission plans to install multiple speed humps in those neighborhoods.

Which of the following, if true, identifies a potentially serious drawback to the plan for installing speed humps in Ardane?

选项:

A、On residential streets without speed humps, many vehicles travel at speeds more than 25 percent above the posted speed limit.
B、Because of their high weight, emergency vehicles such as fire trucks and ambulances must slow almost to a stop at speed humps.
C、The residential speed limit in Ardane is higher than that of the nearby towns where speed humps were installed.
D、Motorists who are not familiar with the streets in Ardane's residential districts would be likely to encounter the speed humps unawares unless warned by signs and painted indicators.
E、Bicyclists generally prefer that speed humps be constructed so as to leave a space on the side of the road where bicycles can travel without going over the humps.

答案:

B
4答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

The United States government has a long-standing policy of using federal funds to keep small business viable.  The Small Business Act of 1953 authorized the Small Business Administration (SBA) to enter into contracts with government agencies having procurement powers and to arrange for fulfillment of these contracts by awarding subcontracts to small businesses.  In the mid-1960's, during the war on poverty years, Congress hoped to encourage minority entrepreneurs by directing such funding to minority businesses.  At first this funding was directed toward minority entrepreneurs with very low incomes.  A 1967 amendment to the Economic Opportunity Act directed the SBA to pay special attention to minority-owned businesses located in urban or rural areas characterized by high proportions of unemployed or low-income individuals.  Since then, the answer given to the fundamental question of who the recipients should be--the most economically disadvantaged or those with the best prospects for business success--has changed, and the social goals of the programs have shifted, resulting in policy changes.
 
The first shift occurred during the early 1970's.  While the goal of assisting the economically disadvantaged entrepreneur remained, a new goal emerged:  to remedy the effects of past discrimination.  In fact, in 1970 the SBA explicitly stated that their main goal was to increase the number of minority-owned businesses.  At the time, minorities constituted seventeen percent of the nation's population, but only four percent of the nation's self-employed.  This ownership gap was held to be the result of past discrimination.  Increasing the number of minority-owned firms was seen as a way to remedy this problem.  In that context, providing funding to minority entrepreneurs in middle- and high-income brackets seemed justified.
 
In the late 1970's, the goals of minority-business funding programs shifted again.  At the Minority Business Development Agency, for example, the goal of increasing numbers of minority-owned firms was supplanted by the goal of creating and assisting more minority-owned substantive firms with future growth potential.  Assisting manufacturers or wholesalers became far more important than assisting small service businesses.  Minority-business funding programs were now justified as instruments for economic development, particularly for creating jobs in minority communities of high unemployment.

题目:

It can be inferred that the "ownership gap" (see highlighted text) would be narrowed if which of the following were to occur?

选项:

A、Minority entrepreneurs received a percentage of government contracts equal to that received by nonminority entrepreneurs.
B、Middle- and high-income minority entrepreneurs gave more assistance to their low-income counterparts in the business community.
C、Minority entrepreneurs hired a percentage of minority employees equal to the percentage of minority residents in their own communities.
D、The percentage of self-employed minority persons rose to more than ten percent of all self-employed persons.
E、Seventeen percent of all persons employed in small businesses were self-employed.

答案:

D
4答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Why firms adhere to or deviate from their strategic plans is poorly understood. However, theory and limited research suggest that the process through which such plans emerge may play a part. In particular, top management decision-sharing consensus-oriented, team-based Decision -making-may increase the likelihood that firms will adhere to their plans, because those involved in the decision-making may be more committed to the chosen course of action, thereby increasing the likelihood that organizations will subsequently adhere to their plans.

    However, the relationship between top management decision-sharing and adherence to plans may be affected by a firm's strategic mission (its fundamental approach to increasing sales revenue and market share, and generating cash flow and short-term profits). At one end of the strategic mission continuum, "build" strategies are pursued when a firm desires to increase its market share and is willing to sacrifice short-term profits to do so. At the other end, "harvest" strategies are used when a firm is willing to sacrifice market share for short-term profitability and cash-flow maximization. Research and theory suggest that top management decision-sharing may have a more positive relationship with adherence to plans among firms with harvest strategies than among firms with build strategies. In a study of strategic practices in several largefirms, managers in harvest strategy scenarios were more able to adhere to their business plans. As one of the managers in the study explained it, this is partly because "[t] ypically all a manager has to do [when implementing a harvest strategy] is that which was done last year." Additionally, managers under harvest strategies may have fewer strategic options than do those under build strategies; it may therefore be easier to reach agreement on a particular course of action through decision-sharing, which will in turn tend to promote adherence to plans. Conversely, in a "build" strategy scenario, individual leader-ship, rather than decision-sharing, may promote adherence to plans. Build strategies-which typically require leaders with strong personal visions for a firm's future, rather than the negotiated compromise of the team-based decision-maybe most closely adhered to when implemented in the context of a clear strategic vision of an individual leader, rather than through the practice of decision-sharing.

题目:

Which of the following best describes the function of the first sentence (the highlighted text) of the second paragraph of the passage?

选项:

A、To answer a question posed in the first sentence of the passage about why firms adopt particular strategic missions
B、To refute an argument made in the first paragraph about how top management decision-making affects whether firms will adhere to their strategic plans
C、To provide evidence supporting a theory introduced in the first paragraph about what makes firms adhere to or deviate from their strategic plants
D、To qualify an assertion made in the preceding sentence (lines 6-16) about how top management decision-making affects the likelihood that firms will adhere to their strategic plans
E、To explain a distinction relied on in the second paragraph (lines 17-68) regarding two different kinds of strategic missions

答案:

D
4答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Kirkland’s theory of corporate structure can be represented by a truncated pyramid. There are workers, middle management, and executive management, but no head of the corporation. Instead, all major decisions are made by committee. As a consequence, in Kirkland’s structure, risky, cutting-edge technologies cannot be developed.
Which one of the following is an assumption on which the argument depends?

选项:

A、A. Cutting-edge technologies are typically developed by entrepreneurs, not by big corporations.
B、B. Only single individuals will make risky decisions.
C、C. An individual is more likely to take a gamble on his own than in a group.
D、D. All heads of corporations reached their positions by taking risks.
E、E. All cutting-edge technologies involve some risk.

答案:

B
4答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

In Wareland last year, 16 percent of licensed drivers under 21 and 11 percent of drivers ages 21–24 were in serious accidents. By contrast, only 3 percent of licensed drivers 65 and older were involved in serious accidents. These figures clearly show that the greater experience and developed habits of caution possessed by drivers in the 65-and-older group make them far safer behind the wheel than the younger drivers are.

Which of the following is an assumption on which the argument depends?

选项:

A、Drivers 65 and older do not, on average, drive very many fewer miles per year than drivers 24 and younger.
B、Drivers 65 and older do not constitute a significantly larger percentage of licensed drivers in Wareland than drivers ages 18–24 do.
C、Drivers 65 and older are less likely than are drivers 24 and younger to drive during weather conditions that greatly increase the risk of accidents.
D、The difference between the accident rate of drivers under 21 and of those ages 21–24 is attributable to the greater driving experience of those in the older group.
E、There is no age bracket for which the accident rate is lower than it is for licensed drivers 65 and older.

答案:

A
4答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Rabbits were introduced to Numa Island in the nineteenth century.  Overgrazing by the enormous population of rabbits now menaces the island's agriculture.  The government proposes to reduce the population by using a virus that has caused devastating epidemics in rabbit populations elsewhere.  There is, however, a chance that the virus will infect the bilby, an endangered native marsupial.  The government's plan, therefore, may serve the interests of agriculture but will clearly increase the threat to native wildlife.
 
Which of the following, if true, most seriously weakens the argument?

选项:

A、There is less chance that the virus will infect domestic animals on Numa than that it will infect bilbies.
B、There are no species of animals on the island that prey on the rabbits.
C、Overgrazing by rabbits endangers many of the plants on which bilbies feed.
D、The virus that the government proposes to use has been successfully used elsewhere to control populations of rabbits.
E、There is no alternative means of reducing the rabbit population that would involve no threat to the bilby.

答案:

C
0评分
946浏览

[Undefined]

Art historian: Unlike many artistic traditions that sought to depict plants native to the local area in a seasonally appropriate way (for example, depicting scenes of spring with the plants in the appropriate stages of development for that season), seventeenth-century Dutch artists specializing in flower paintings almost exclusively chose to depict exotic species of flowers from outside the local area. Painting such species was worthwhile primarily because the art-buying public had developed a strong preference for images of the exotic. The great botanical centers of the time gave the artists direct access to such flowers, which the artists would freely combine in a single painting, regardless of whether the combined species occurred together in the wild, and depicted each in full bloom, regardless of whether those species bloomed at the same time in nature.

Statement: The art historian makes the point that the species of flowers these Dutch artists chose to paint were 1 largely because the species were 2 .

Select for 1 and for 2 the options that complete the statement so that it is most strongly supported by the information provided. Make only two selections, one in each column.
我选的CE,和EC有什么区别?怎么选出EC的?
0评分
2753浏览

[Undefined]

An unusually severe winter occurred in Europe after the continent was blanketed by a blue haze resulting from the eruption of the Laki Volcano in the European republic of Iceland in the summer of 1984.  Thus, it is evident that major eruptions cause the atmosphere to become cooler than it would be otherwise.
Which of the following statements, if true, most seriously weakens the argument above?
C选项为什么就不会有张冠李戴的问题呢,1984和1982的气候情况能一样吗,C里的火山就可以试用于原文的火山吗
0评分
3039浏览

[Undefined]

The rate of a certain chemical reaction is directly proportional to the square of the concentration of chemical A present and inversely proportional to the concentration of chemical B present. If the concentration of chemical B is increased by 100 percent, which of the following is closest to the percent change in the concentration of chemical A required to keep the reaction rate unchanged?
为什么这个题一定是相乘不能是相加呢?y=k1A方-k2B (k1,k2大于0 ),也满足题目说的与A方成正比与B成反比啊?但是这道题只有相乘的情况才能选出正确答案
0评分
1037浏览

[Undefined]

Tiger beetles are such fast runners that they can capture virtually any nonflying insect.  However, when running toward an insect, the beetles intermittently stop, and then, a moment later, resume their attack.  Perhaps they cannot maintain their pace and must pause for a moment's rest; but an alternative hypothesis is that while running tiger beetles are unable to process the resulting rapidly changing visual information, and so quickly go blind and stop.
 
Which of the following, if discovered in experiments using artificially moved prey insects, would support one of the two hypotheses and undermine the other?
答案C是怎么支持一个猜想又削弱另一个猜想的?
0评分
2366浏览

[GWD]

The author of the passage implies that which of the following is a possible partial explanation for acquisition behavior during the 1970's and 1980's?
请解释这道题为什么不选C或E,除了正确选项B,我认为文中也正确地提到了这两个选项可以解释acquisition behavior during 1970s and 80s
0评分
1641浏览

[OG]

The primary purpose of the passage is to
为什么选E不选B
0评分
1056浏览

[Undefined]

Club X has more than 10 but fewer than 40 members. Sometimes the members sit at tables with 3 members at one table and 4 members at each of the other tables, and sometimes they sit at tables with 3 members at one table and 5 members at each of the other tables. If they sit at tables with 6 members at each table except one and fewer than 6 members at that one table, how many members will be at the table that has fewer than 6 members?
提问小梅老师 这道题求讲一下 我没什么思路 带入数字得的是3
0评分
1118浏览

[Undefined]

A photography dealer ordered 60 Model X cameras to be sold for $250 each, which represents a 20 percent markup over the dealer's initial cost for each camera. Of the cameras ordered, 6 were never sold and were returned to the manufacturer for a refund of 50 percent of the dealer's initial cost. What was the dealer's approximate profit or loss as a percent of the dealer's initial cost for the 60 cameras?
请问小梅老师 这道题讲讲一下 我算的是19% 原来成本是200每个 亏了6个 每个亏100. 最后得不出答案
0评分
258595浏览

[Undefined]

Analytical!
请问may老师,这题该用什么思路来做?
0评分
265712浏览

[Undefined]

Analytical!
请问张老师,这道题为什么D不对?我有我觉得second paragraph最后一句话特别指向D
点我领取
免费专项课程
在线咨询