问答

4答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Public health expert: Increasing the urgency of a public health message may be counterproductive. In addition to irritating the majority who already behave responsibly, it may undermine all government pronouncements on health by convincing people that such messages are overly cautious. And there is no reason to believe that those who ignore measured voices will listen to shouting.

The two sections in boldface play which of the following roles in the public health expert’s argument?

选项:

A、The first is a conclusion for which support is provided, but is not the argument’s main conclusion; the second is an unsupported premise supporting the argument’s main conclusion.
B、The first is a premise supporting the only explicit conclusion; so is the second.
C、The first is the argument’s main conclusion; the second supports that conclusion and is itself a conclusion for which support is provided.
D、The first is a premise supporting the argument’s only conclusion; the second is that conclusion.
E、The first is the argument’s only explicit conclusion; the second is a premise supporting that conclusion.

答案:

E
4答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

Turtles, like other reptiles, can endure long fasts, in their ability to survive on weekly or even monthly feedings; however, when food is readily available, they may eat frequently and grow very fat.

选项:

A、fasts, in their ability to survive
B、fasts, having their ability to survive
C、fasts, due to having the ability of surviving
D、fasts because they are able to survive
E、fasts because of having the ability of surviving

答案:

D
4答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

In Stenland, many workers have been complaining that they cannot survive on minimum wage, the lowest wage an employer is permitted to pay. The government is proposing to raise the minimum wage. Many employers who pay their workers the current minimum wage argue that if it is raised, unemployment will increase because they will no longer be able to afford to employ as many workers.

Which of the following, if true in Stenland, most strongly supports the claim that raising the minimum wage there will not have the effects that the employers predict?

选项:

A、For any position with wages below a living wage, the difficulty of finding and retaining employees adds as much to employment costs as would raising wages.
B、Raising the minimum wage does not also increase the amount employers have to contribute in employee benefits.
C、When inflation is taken into account, the proposed new minimum wage is not as high as the current one was when it was introduced.
D、Many employees currently being paid wages at the level of the proposed new minimum wage will demand significant wage increases.
E、Many employers who pay some workers only the minimum wage also pay other workers wages that are much higher than the minimum.

答案:

A
4答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Earth's surface consists of rigid plates that are constantly shifting and jostling one another. Plate movements are the surface expressions of motions in the mantle—the thick shell of rock that lies between Earth's crust and its metallic core. Although the hot rock of the mantle is a solid, under the tremendous pressure of the crust and overlying rock of the mantle, it flows like a viscous liquid. The mantle's motions, analogous to those in a pot of boiling water, cool the mantle by carrying hot material to the surface and returning cooler material to the depths. When the edge of one plate bends under another and its cooler material is consumed in the mantle, volcanic activity occurs as molten lava rises from the downgoing plate and erupts through the overlying one.

    Most volcanoes occur at plate boundaries. However, certain "misplaced" volcanoes far from plate edges result from a second, independent mechanism that cools the deep interior of Earth. Because of its proximity to Earth's core, the rock at the base of the mantle is much hotter than rock in the upper mantle. The hotter the mantle rock is, the less it resists flowing. Reservoirs of this hot rock collect in the base of the mantle. When a reservoir is sufficiently large, a sphere of this hot rock forces its way up through the upper mantle to Earth's surface, creating a broad bulge in the topography. The "mantle plume" thus formed, once established, continues to channel hot material from the mantle base until the reservoir is emptied. The surface mark of an established plume is a hot spot—an isolated region of volcanoes and uplifted terrain located far from the edge of a surface plate. Because the source of a hot spot remains fixed while a surface plate moves over it, over a long period of time an active plume creates a chain of volcanoes or volcanic islands, a track marking the position of the plume relative to the moving plate. The natural history of the Hawaiian island chain clearly shows the movement of the Pacific plate over a fixed plume.

题目:

According to the passage, a hot spot on Earth's surface is an indication of which of the following?

选项:

A、An untapped reservoir of hot rock in the base of the mantle
B、Volcanic activity at the edge of a plate
C、Solid mantle rock under tremendous pressure
D、The occurrence of a phenomenon unique to the Pacific plate
E、A plume of hot mantle rock originating near Earth's core

答案:

E
4答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Some historians contend that conditions in the United States during the Second World War gave rise to a dynamic wartime alliance between trade unions and the African American community, an alliance that advanced the cause of civil rights. They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war. Other scholars, however, have portrayed organized labor as defending all along the relatively privileged position of White workers relative to African American workers. Clearly, these two perspectives are not easily reconcilable, but the historical reality is not reducible to one or the other. Unions faced a choice between either maintaining the prewar status quo or promoting a more inclusive approach that sought for all members the right to participate in the internal affairs of unions, access to skilled and high-paying positions within the occupational hierarchy, and protection against management's arbitrary authority in the workplace. While union representatives often voiced this inclusive ideal, in practice unions far more often favored entrenched interests. The accelerating development of the civil rights movement following the Second World War exacerbated the unions' dilemma, forcing trade unionists to confront contradictions in their own practices.

题目:

According to the passage, the historians mentioned in the highlighted text and the scholars mentioned in the highlighted text disagree about the

选项:

A、contribution made by organized labor to the war effort during the Second World War
B、issues that union members considered most important during the Second World War
C、relationship between unions and African Americans during the Second World War
D、effect of the Second World War on the influence of unions in the workplace
E、extent to which African Americans benefited from social and political changes following the Second World War

答案:

C
4答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    In a 1918 editorial, W.E.B. Du Bois advised African Americans to stop agitating for equality and to proclaim their solidarity with White Americans for the duration of the First World War. The editorial surprised many African Americans who viewed Du Bois as an uncompromising African American leader and a chief opponent of the accommodationist tactics urged by Booker, T.Washington. In fact, however, Du Bois often shifted positions along the continuum between Washington and confrontationists such as William Trotter. In 1895, when Washington called on African Americans to concentrate on improving their communities instead of opposing discrimination and agitating for political rights, Du Bois praised Washington's speech. In 1903, however, Du Bois aligned himself with Trotter, Washington's militant opponent, less for ideological reasons than because Trotter had described to him Washington's efforts to silence those in the African American press who opposed Washington's positions.reflected not a change in his long-term goals but rather a pragmatic response in the face of social pressure: government officials had threatened African American journalists with censorship if they continued to voice grievances. Furthermore, Du Bois believed that African Americans' contributions to past war efforts had brought them some legal and political advances. Du Bois' accommodationism did not last, however. Upon learning of systematic discrimination experienced by African Americans in the military, he called on them to "return fighting" from the war.

题目:

According to the passage, which of the following is true of the strategy that Du Bois' 1918 editorial urged African Americans to adopt during the First World War?

选项:

A、It was a strategy that Du Bois had con-sistently rejected in the past.
B、It represented a compromise between Du Bois' own views and those of Trotter.
C、It represented a significant redefinition of the long-term goals Du Bois held prior to the war.
D、It was advocated by Du Bois in response to his recognition of the discrimination faced by African Americans during the war.
E、It was advocated by Du Bois in part because of his historical knowledge of gains African Americans had madeduring past wars.

答案:

E
4答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

The computer company's present troubles are a result of techno-
logical stagnation, marketing missteps, and managerial blunders
so that several attempts to revise corporate strategies have failed
to correct it.

选项:

A、so that several attempts to revise corporate strategies have failed to correct it.
B、so that several attempts at revising corporate strategies have failed to correct
C、in that several attempts at revising corporate strategies have failed to correct them
D、that several attempts to revise corporate strategies have failed to correct
E、that several attempts at revising corporate strategies have failed to correct them

答案:

D
4答疑

[Problem Solving]

试题详情

题目:

             150, 200, 250, n
 
Which of the following could be the median of the 4 integers listed above?
 
I.       175
II.      215
III.     235

选项:

A、I only
B、II only
C、I and II only
D、II and III only
E、I, II, and III

答案:

C
4答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

One report concludes that many schools do not have, or likely to have, enough computers to use them effectively.

选项:

A、 or
B、 nor
C、 or are
D、 nor are they
E、 nor are not

答案:

D
4答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

Ozone, a special form of oxygen that screens out harmful ultraviolet rays, reaches high concentrations twelve miles above Earth, where it has long appeared that it was immune from human influence; we have now realized, though, that emissions of industrial chlorofluorocarbons deplete the ozone layer.

选项:

A、has long appeared that it was immune from
B、has long appeared to have been immune from
C、has long appeared as being immune to
D、had long appeared immune to
E、had long appeared that it was immune to

答案:

D
0评分
787浏览

[Undefined]

Art historian: Unlike many artistic traditions that sought to depict plants native to the local area in a seasonally appropriate way (for example, depicting scenes of spring with the plants in the appropriate stages of development for that season), seventeenth-century Dutch artists specializing in flower paintings almost exclusively chose to depict exotic species of flowers from outside the local area. Painting such species was worthwhile primarily because the art-buying public had developed a strong preference for images of the exotic. The great botanical centers of the time gave the artists direct access to such flowers, which the artists would freely combine in a single painting, regardless of whether the combined species occurred together in the wild, and depicted each in full bloom, regardless of whether those species bloomed at the same time in nature.

Statement: The art historian makes the point that the species of flowers these Dutch artists chose to paint were 1 largely because the species were 2 .

Select for 1 and for 2 the options that complete the statement so that it is most strongly supported by the information provided. Make only two selections, one in each column.
我选的CE,和EC有什么区别?怎么选出EC的?
0评分
2403浏览

[Undefined]

An unusually severe winter occurred in Europe after the continent was blanketed by a blue haze resulting from the eruption of the Laki Volcano in the European republic of Iceland in the summer of 1984.  Thus, it is evident that major eruptions cause the atmosphere to become cooler than it would be otherwise.
Which of the following statements, if true, most seriously weakens the argument above?
C选项为什么就不会有张冠李戴的问题呢,1984和1982的气候情况能一样吗,C里的火山就可以试用于原文的火山吗
0评分
2634浏览

[Undefined]

The rate of a certain chemical reaction is directly proportional to the square of the concentration of chemical A present and inversely proportional to the concentration of chemical B present. If the concentration of chemical B is increased by 100 percent, which of the following is closest to the percent change in the concentration of chemical A required to keep the reaction rate unchanged?
为什么这个题一定是相乘不能是相加呢?y=k1A方-k2B (k1,k2大于0 ),也满足题目说的与A方成正比与B成反比啊?但是这道题只有相乘的情况才能选出正确答案
0评分
922浏览

[Undefined]

Tiger beetles are such fast runners that they can capture virtually any nonflying insect.  However, when running toward an insect, the beetles intermittently stop, and then, a moment later, resume their attack.  Perhaps they cannot maintain their pace and must pause for a moment's rest; but an alternative hypothesis is that while running tiger beetles are unable to process the resulting rapidly changing visual information, and so quickly go blind and stop.
 
Which of the following, if discovered in experiments using artificially moved prey insects, would support one of the two hypotheses and undermine the other?
答案C是怎么支持一个猜想又削弱另一个猜想的?
0评分
2113浏览

[GWD]

The author of the passage implies that which of the following is a possible partial explanation for acquisition behavior during the 1970's and 1980's?
请解释这道题为什么不选C或E,除了正确选项B,我认为文中也正确地提到了这两个选项可以解释acquisition behavior during 1970s and 80s
0评分
1452浏览

[OG]

The primary purpose of the passage is to
为什么选E不选B
0评分
944浏览

[Undefined]

Club X has more than 10 but fewer than 40 members. Sometimes the members sit at tables with 3 members at one table and 4 members at each of the other tables, and sometimes they sit at tables with 3 members at one table and 5 members at each of the other tables. If they sit at tables with 6 members at each table except one and fewer than 6 members at that one table, how many members will be at the table that has fewer than 6 members?
提问小梅老师 这道题求讲一下 我没什么思路 带入数字得的是3
0评分
975浏览

[Undefined]

A photography dealer ordered 60 Model X cameras to be sold for $250 each, which represents a 20 percent markup over the dealer's initial cost for each camera. Of the cameras ordered, 6 were never sold and were returned to the manufacturer for a refund of 50 percent of the dealer's initial cost. What was the dealer's approximate profit or loss as a percent of the dealer's initial cost for the 60 cameras?
请问小梅老师 这道题讲讲一下 我算的是19% 原来成本是200每个 亏了6个 每个亏100. 最后得不出答案
0评分
229744浏览

[Undefined]

Analytical!
请问may老师,这题该用什么思路来做?
0评分
236868浏览

[Undefined]

Analytical!
请问张老师,这道题为什么D不对?我有我觉得second paragraph最后一句话特别指向D
点我领取
免费专项课程
在线咨询