问答

3答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

Found throughout Central and South America, sloths hang from trees by long rubbery limbs and sleep 15 hours a day, moving infrequently enough that two species of algae grow on its coat and between its toes.

选项:

A、sloths hang from trees by long rubbery limbs and sleep 15 hours a day, moving infrequently enoughsloths hang from trees by long rubbery limbs, they sleep 15 hours a day, and with such infrequent movements
B、sloths use their long rubbery limbs to hang from trees, sleep 15 hours a day, and move so infrequently
C、the sloth hangs from trees by its long rubbery limbs, sleeping 15 hours a day and moving so infrequently
D、the sloth hangs from trees by its long rubbery limbs, sleeps 15 hours a day, and it moves infrequently enough

答案:

D
3答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Diamonds are almost impossible to detect directly because they are so rare: very rich kimberlite pipes, the routes through which diamonds rise, may contain only three carats of diamonds per ton of kimberlite. Kimberlite begins as magma in Earth's mantle (the layer between the crust and the core). As the magma smashes through layers of rock, it rips out debris, creating a mix of liquid and solid material. Some of the solid material it brings up may come from a so-called diamond-stability field, where conditions of pressure and temperature are conducive to the formation of diamonds. If diamonds are to survive, though, they must shoot toward Earth's surface quickly. Otherwise, they revert to graphite or burn. Explorers seeking diamonds look for specks of "indicator minerals" peculiar to the mantle but carried up in greater quantities than diamonds and eroded out of kimberlite pipes into the surrounding land. The standard ones are garnets, chromites, and ilmenites. One can spend years searching for indicators and tracing them back to the pipes that are their source; however, 90 percent of kimberlite pipes found this way are barren of diamonds, and the rest are usually too sparse to mine.

    In the 1970's the process of locating profitable pipes was refined by focusing on the subtle differences between the chemical signatures of indicator minerals found in diamond-rich pipes as opposed to those found in barren pipes. For example, G10 garnets, a type of garnet typically found in diamond-rich pipes, are lower in calcium and higher in chrome than garnets from barren pipes. Geo-chemists John Gurney showed that garnets with this composition were formed only in the diamond-stability field; more commonly found versions came from elsewhere in the mantle. Gurney also found that though ilmenites did not form in the diamond-stability field, there was a link useful for prospectors: when the iron in ilmenite was highly oxidized, its source pipe rarely contained any diamonds. He reasoned that iron took on more or less oxygen in response to conditions in the kimberlitic magma itself—mainly in response to heat and the available oxygen. When iron became highly oxidized, so did diamonds; that is, they vaporized into carbon dioxide.

题目:

According to the passage, Gurney refined the use of ilmenites in prospecting for diamonds in which of the following ways?

选项:

A、He found that ilmenites are brought up from the mantle by kimberlite pipes and erode out into the surrounding land in greater quantities than diamonds.
B、He found that since ilmenites do not form in the diamond-stability field, their presence indicates the absence of diamonds.
C、He showed that highly oxidized iron content in ilmenites indicates a low survival rate for diamonds.
D、He found that when the iron in ilmenites is highly oxidized, conditions in the magma were probably conducive to the formation of diamonds.
E、He showed that ilmenites take on more or less oxygen in the kimberlite pipe depending on the concentration of diamonds.

答案:

C
3答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

Line         Because the framers of the United States
  Constitution (written in 1787) believed that protecting
  property rights relating to inventions would encourage
  the new nation’s economic growth, they gave
(5) Congress—the national legislature—a constitutional
  mandate to grant patents for inventions. The resulting
  patent system has served as a model for those in
  other nations. Recently, however, scholars have
  questioned whether the American system helped
(10) achieve the framers’ goals. These scholars have
  contended that from 1794 to roughly 1830, American
  inventors were unable to enforce property rights
  because judges were “antipatent” and routinely
  invalidated patents for arbitrary reasons. This
(15) argument is based partly on examination of court
  decisions in cases where patent holders (“patentees”)
  brought suit alleging infringement of their patent
  rights. In the 1820s, for instance, 75 percent
  of verdicts were decided against the patentee.
(20) The proportion of verdicts for the patentee began to
  increase in the 1830s, suggesting to these scholars
  that judicial attitudes toward patent rights began
  shifting then.
       Not all patent disputes in the early nineteenth
(25) century were litigated, however, and litigated
  cases were not drawn randomly from the
  population of disputes. Therefore the rate of
  verdicts in favor of patentees cannot be used
  by itself to gauge changes in judicial attitudes
(30) or enforceability of patent rights. If early judicial
  decisions were prejudiced against patentees, one
  might expect that subsequent courts—allegedly
  more supportive of patent rights—would reject
  the former legal precedents. But pre-1830
(35) cases have been cited as frequently as later
  decisions, and they continue to be cited today,
  suggesting that the early decisions, many of
  which clearly declared that patent rights were
  a just recompense for inventive ingenuity,
(40) provided a lasting foundation for patent law.
  The proportion of judicial decisions in favor of
  patentees began to increase during the 1830s
  because of a change in the underlying population
  of cases brought to trial. This change was partly
(45) due to an 1836 revision to the patent system:
  an examination procedure, still in use today, was
  instituted in which each application is scrutinized
  for its adherence to patent law. Previously,
  patents were automatically granted upon payment
(50) of a $30 fee.


题目:

The passage implies that the scholars mentioned in line 8 would agree with which of the following criticisms of the American patent system before 1830?

选项:

A、Its definition of property rights relating to inventions was too vague to be useful.
B、Its criteria for the granting of patents were not clear.
C、It made it excessively difficult for inventors to receive patents.
D、It led to excessive numbers of patent-infringement suits.
E、It failed to encourage national economic growth.

答案:

E
3答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Manufacturing plants in Arundia have recently been acquired in substantial numbers by investors from abroad. Arundian politicians are proposing legislative action to stop such investment, justifying the proposal by arguing that foreign investors, opportunistically exploiting a recent fall in the value of the Arundian currency, were able to buy Arundian assets at less than their true value.

Which of the following, if true, casts the most serious doubt on the adequacy of the Arundian politicians' justification for the proposed legislation?

选项:

答案:

E
3答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

The fact that superior service ca n generate a competitive advantage for a company does not mean that every attempt at improving service will create such an advantage. Investments in service, like those in production and distribution, must be balanced against other types of investments on the basis of direct, tangible benefits such as cost reduction and increased revenues. If a company is already effectively on a par with its competitors because it provides service that avoids a damaging reputation and keeps customers from leaving at an unacceptable rate, then investment in higher service levels may be wasted, since service is a deciding factor for customers only in extreme situations.

This truth was not apparent to managers of one regional bank, which failed to improve its competitive position despite its investment in reducing the time a customer had to. wait for a teller, The bank managers did not recognize the level of customer inertia in the consumer banking industry that arises from the inconvenience of switching banks. Nor did they analyze their service improvement to determine whether it would attract new customers by producing a new standard of service that would excite customers or by proving difficult for competitors to copy. The only merit of the improvement was that it could easily be described to customers.

题目:

The passage suggests which of the following about service provided by the regional bank prior to its investment in enhancing that service?

选项:

A、It enabled the bank to retain customers at an acceptable rate.It threatened to weaken the bank's competitive position with respect to other regional banks.
B、It had already been improved after having caused damage to the bank's reputation in the past.
C、It was slightly superior to that of the bank's regional competitors.
D、It needed to be improved to attain parity with the service provided by competing banks.

答案:

A
2答疑

[Data Sufficiency]

试题详情

题目:

选项:

A、Statement (1) ALONE is sufficient, but statement (2) alone is not sufficient.
B、Statement (2) ALONE is sufficient, but statement (1) alone is not sufficient.
C、BOTH statements TOGETHER are sufficient, but NEITHER statement ALONE is sufficient.
D、EACH statement ALONE is sufficient.
E、Statements (1) and (2) TOGETHER are NOT sufficient.

答案:

D
2答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Maize contains the vitamin niacin, but not in a form the body can absorb.  Pellagra is a disease that results from niacin deficiency.  When maize was introduced into southern Europe from the Americas in the eighteenth century, it quickly became a dietary staple, and many Europeans who came to subsist primarily on maize developed pellagra.  Pellagra was virtually unknown at that time in the Americas, however, even among people who subsisted primarily on maize.
 
Which of the following, if true, most helps to explain the contrasting incidence of pellagra described above?

选项:

A、Once introduced into southern Europe, maize became popular with landowners because of its high yields relative to other cereal crops.
B、Maize grown in the Americas contained more niacin than maize grown in Europe did.
C、Traditional ways of preparing maize in the Americas convert maize's niacin into a nutritionally useful form.
D、In southern Europe many of the people who consumed maize also ate niacin-rich foods.
E、Before the discovery of pellagra's link with niacin, it was widely believed that the disease was an infection that could be transmitted from person to person.

答案:

C
2答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Since 1990 the percentage of bacterial sinus infections in Aqadestan that are resistant to the antibiotic perxicillin has increased substantially. Bacteria can quickly develop resistance to an antibiotic when it is prescribed indiscriminately or when patients fail to take it as prescribed. Since perxicillin has not been indiscriminately prescribed, health officials hypothesize that the increase in perxicillin-resistant sinus infections is largely due to patients' failure to take this medication as prescribed.

Which of the following, if true of Aqadestan, provides most support for the health officials' hypothesis?

选项:

A、
A. Resistance to several other commonly prescribed antibiotics has not increased since 1990 in Aqadestan.
B、
B. A large number of Aqadestanis never seek medical help when they have a sinus infection.
C、
C. When it first became available, perxicillin was much more effective in treating bacterial sinus infections than any other antibiotic used for such infections at the time.
D、
D. Many patients who take perxicillin experience severe side effects within the first few days of their prescribed regimen.
E、
E. Aqadestani health clinics provide antibiotics to their patients at cost.

答案:

D
2答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

With surface temperatures estimated at minus 230 degrees Fahrenheit, Jupiter's moon Europa has long been considered far too cold to support life, and with 60 square miles of water thought to be frozen from top to bottom.

选项:

A、Europa has long been considered far too cold to support life, and with
B、Europa has long been considered far too cold to support life, its
C、Europa has long been considered as far too cold to support life and has
D、Europa, long considered as far too cold to support life, and its
E、Europa, long considered to be far too cold to support life, and to have

答案:

B
2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

The United States hospital industry is an unusual market in that nonprofit and for-profit producers exist simultaneously.  Theoretical literature offers conflicting views on whether nonprofit hospitals are less financially efficient.  Theory suggests that nonprofit hospitals are so much more interested in offering high-quality service than in making money that they frequently input more resources to provide the same output of service as for-profit hospitals.  This priority might also often lead them to be less vigilant in streamlining their services--eliminating duplication between departments, for instance.  Conversely, while profit motive is thought to encourage for-profit hospitals to attain efficient production, most theorists admit that obstacles to that efficiency remain.  For-profit hospital managers, for example, generally work independently of hospital owners and thus may not always make maximum financial efficiency their highest priority.  The literature also suggests that widespread adoption of third-party payment systems may eventually eliminate any such potential differences between the two kinds of hospitals.
 
The same literature offers similarly conflicting views of the efficiency of nonprofit hospitals from a social welfare perspective. Newhouse (1970) contends that nonprofit hospital managers unnecessarily expand the quality and quantity of hospital care beyond the actual needs of the community, while Weisbrod (1975) argues that nonprofit firms--hospitals included--contribute efficiently to community welfare by providing public services that might be inadequately provided by government alone.

题目:

The passage suggests which of the following about the managers mentioned in the highlighted text?

选项:

A、They have generally been motivated to streamline hospital services as a result of direct intervention by hospital owners.
B、They are more likely than managers of nonprofit hospitals to use unnecessary amounts of resources to provide services.
C、Their most important self-acknowledged goal is to achieve maximum financial efficiency so that hospitals show a profit.
D、Their decisions regarding services provided by their hospitals may not reflect hospital owners' priorities.
E、They do not place a high priority on maximizing profits, despite their desire to achieve efficiency.

答案:

D
0评分
964浏览

[Undefined]

Art historian: Unlike many artistic traditions that sought to depict plants native to the local area in a seasonally appropriate way (for example, depicting scenes of spring with the plants in the appropriate stages of development for that season), seventeenth-century Dutch artists specializing in flower paintings almost exclusively chose to depict exotic species of flowers from outside the local area. Painting such species was worthwhile primarily because the art-buying public had developed a strong preference for images of the exotic. The great botanical centers of the time gave the artists direct access to such flowers, which the artists would freely combine in a single painting, regardless of whether the combined species occurred together in the wild, and depicted each in full bloom, regardless of whether those species bloomed at the same time in nature.

Statement: The art historian makes the point that the species of flowers these Dutch artists chose to paint were 1 largely because the species were 2 .

Select for 1 and for 2 the options that complete the statement so that it is most strongly supported by the information provided. Make only two selections, one in each column.
我选的CE,和EC有什么区别?怎么选出EC的?
0评分
2796浏览

[Undefined]

An unusually severe winter occurred in Europe after the continent was blanketed by a blue haze resulting from the eruption of the Laki Volcano in the European republic of Iceland in the summer of 1984.  Thus, it is evident that major eruptions cause the atmosphere to become cooler than it would be otherwise.
Which of the following statements, if true, most seriously weakens the argument above?
C选项为什么就不会有张冠李戴的问题呢,1984和1982的气候情况能一样吗,C里的火山就可以试用于原文的火山吗
0评分
3072浏览

[Undefined]

The rate of a certain chemical reaction is directly proportional to the square of the concentration of chemical A present and inversely proportional to the concentration of chemical B present. If the concentration of chemical B is increased by 100 percent, which of the following is closest to the percent change in the concentration of chemical A required to keep the reaction rate unchanged?
为什么这个题一定是相乘不能是相加呢?y=k1A方-k2B (k1,k2大于0 ),也满足题目说的与A方成正比与B成反比啊?但是这道题只有相乘的情况才能选出正确答案
0评分
1048浏览

[Undefined]

Tiger beetles are such fast runners that they can capture virtually any nonflying insect.  However, when running toward an insect, the beetles intermittently stop, and then, a moment later, resume their attack.  Perhaps they cannot maintain their pace and must pause for a moment's rest; but an alternative hypothesis is that while running tiger beetles are unable to process the resulting rapidly changing visual information, and so quickly go blind and stop.
 
Which of the following, if discovered in experiments using artificially moved prey insects, would support one of the two hypotheses and undermine the other?
答案C是怎么支持一个猜想又削弱另一个猜想的?
0评分
2403浏览

[GWD]

The author of the passage implies that which of the following is a possible partial explanation for acquisition behavior during the 1970's and 1980's?
请解释这道题为什么不选C或E,除了正确选项B,我认为文中也正确地提到了这两个选项可以解释acquisition behavior during 1970s and 80s
0评分
1665浏览

[OG]

The primary purpose of the passage is to
为什么选E不选B
0评分
1067浏览

[Undefined]

Club X has more than 10 but fewer than 40 members. Sometimes the members sit at tables with 3 members at one table and 4 members at each of the other tables, and sometimes they sit at tables with 3 members at one table and 5 members at each of the other tables. If they sit at tables with 6 members at each table except one and fewer than 6 members at that one table, how many members will be at the table that has fewer than 6 members?
提问小梅老师 这道题求讲一下 我没什么思路 带入数字得的是3
0评分
1139浏览

[Undefined]

A photography dealer ordered 60 Model X cameras to be sold for $250 each, which represents a 20 percent markup over the dealer's initial cost for each camera. Of the cameras ordered, 6 were never sold and were returned to the manufacturer for a refund of 50 percent of the dealer's initial cost. What was the dealer's approximate profit or loss as a percent of the dealer's initial cost for the 60 cameras?
请问小梅老师 这道题讲讲一下 我算的是19% 原来成本是200每个 亏了6个 每个亏100. 最后得不出答案
0评分
261569浏览

[Undefined]

Analytical!
请问may老师,这题该用什么思路来做?
0评分
268686浏览

[Undefined]

Analytical!
请问张老师,这道题为什么D不对?我有我觉得second paragraph最后一句话特别指向D
点我领取
免费专项课程
在线咨询