问答

2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Until recently, zoologists believed that all species of phocids (true seals), a pinniped family, use a different maternal strategy than do otariids (fur seals and sea lions), another pinniped family. Mother otariids use a foraging strategy. They acquire moderate energy stores in the form of blubber before arriving at breeding sites and then fast for 5 to 11 days after birth. Throughout the rest of the lactation (milk production) period, which lasts from 4 months to 3 years depending on the species, mother otariids alternately forage at sea, where they replenish their fat stores, and nurse their young at breeding sites. Zoologists had assumed that females of all phocid species, by contrast, use a fasting strategy in which mother phocids, having accumulated large energy stores before they arrive at breeding sites, fast throughout the entire lactation period, which lasts from 4 to 50 days depending on the species. However, recent studies on harbor seals, a phocid species, found that lactating females commenced foraging approximately 6 days after giving birth and on average made 7 foraging trips during the remainder of their 24-day lactation period.

    The maternal strategy evolved by harbor seals may have to do with their small size and the large proportion of their fat stores depleted in lactation. Harbor seals are small compared with other phocid species such as grey seals, northern ele- phant seals, and hooded seals, all of which are known to fast for the entire lactation period. Studies show that mother seals of these species use respectively 84 percent, 58 percent, and 33 percent of their fat stores during lactation. By comparison, harbor seals use 80 percent of their fat stores in just the first 19 days of lactation, even though they occasionally feed during this period. Since such a large proportion of their fat stores is exhausted despite feeding, mother harbor seals clearly cannot support all of lactation using only energy stored before giving birth. Though smaller than many other phocids, harbor seals are similar in size to most otariids. In addition, there is already some evidence suggesting that the ringed seal, a phocid species that is similar in size to the harbor seal, may also use a maternal foraging strategy.

题目:

The primary purpose of the passage is to

选项:

A、present evidence that several phocid species use the maternal fasting strategy
B、explain why the maternal strategy typically used by phocids is different from the maternal strategy used by otariids
C、argue that zoologists' current understanding of harbor seals' maternal strategy is incorrect
D、describe an unexpected behavior observed in harbor seals and propose an explanation that may account for that behavior
E、describe evidence concerning the maternal strategy of the harbor seal and suggest that the harbor seal belongs to the otariid rather than to the phocid family

答案:

D
2答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

The first shots of the American Revolution, fired at Lexington and Concord.  Massachusetts, were, according to legend, heard around the world, but news of these shots, which were sent by swift messenger, took four days in reaching New York City as well as another additional eleven days to reach Charleston, South Carolina.

选项:

A、shots, which were sent by swift messenger, took four days in reaching New York City as well as another additional eleven days
B、shots that was sent by swift messenger took four days in order to reach New York City, and also another eleven days
C、shots that were sent by swift messenger took four days to reach New York City and another eleven days
D、shots took four days by swift messenger in order to reach New York City and another eleven days in addition
E、shots took four days by swift messenger to reach New York City and another eleven days

答案:

E
2答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Archaeologists use technology to analyze ancient sites. It is likely that this technology will advance considerably in the near future, allowing archaeologists to gather more information than is currently possible. If they study certain sites now, they risk contaminating or compromising them for future studies. Therefore, in order to maximize the potential for gathering knowledge in the long run, a team of archaeologists plans to delay the examination of a newly excavated site.

Which of the following would be most useful to investigate for the purpose of evaluating the plan’s prospects for achieving its goal?

选项:

A、Whether any of the contents of the site will significantly deteriorate before the anticipated technology is available
B、Whether there will continue to be improvements on the relevant technology
C、Whether the team can study a site other than the newly excavated site for the time being
D、Whether the site was inhabited by a very ancient culture
E、Whether the anticipated technology will damage objects under study

答案:

A
2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

What kinds of property rights apply to Algonquian family hunting territories, and how did they come to be?  The dominant view in recent decades has been that family hunting territories, like other forms of private landownership, were not found among Algonquians (a group of North American Indian tribes) before contact with Europeans but are the result of changes in Algonquian society brought about by the European-Algonquian fur trade, in combination with other factors such as ecological changes and consequent shifts in wildlife harvesting patterns.  Another view claims that Algonquian family hunting territories predate contact with Europeans and are forms of private landownership by individuals and families.  More recent fieldwork, however, has shown that individual and family rights to hunting territories form part of a larger land-use system of multifamilial hunting groups, that rights to hunting territories at this larger community level take precedence over those at the individual or family level, and that this system reflects a concept of spiritual and social reciprocity that conflicts with European concepts of private property.  In short, there are now strong reasons to think that it was erroneous to claim that Algonquian family hunting territories ever were, or were becoming, a kind of private property system.

题目:

According to the passage, proponents of the view mentioned in the first highlighted portion of text and proponents of the view mentioned in the second highlighted portion of text both believe which of the following about Algonquian family hunting territories?

选项:

A、They are a form of private landownership.
B、They are a form of community, rather than individual, landownership.
C、They were a form of private landownership prior to contact with Europeans.
D、They became a form of private landownership due to contact with Europeans.
E、They have replaced reciprocal practices relating to land use in Algonquian society.

答案:

A
2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

Most farmers attempting to control slugs and snails turn to baited slug poison, or molluscicide, which usually consists of a bran pellet containing either methiocarb or metaldehyde.  Both chemicals are neurotoxins that disrupt that part of the brain charged with making the mouth move in a coordinated fashion--the "central pattern generator"--as the slug feeds.  Thus, both neurotoxins, while somewhat effective, interfere with the slugs' feeding behavior and limit their ingestion of the poison, increasing the probability that some will stop feeding before receiving a lethal dose.  Moreover, slugs are not the only consumers of these poisons:  methiocarb may be toxic to a variety of species, including varieties of worms, carabid beetles, and fish.
 
Researchers are experimenting with an alternative compound based on aluminum, which may solve these problems, but this may well have a limited future as we learn more about the hazards of aluminum in the environment.  For example, some researchers suggest that acid rain kills trees by mobilizing aluminum in the soil, while others have noted that the human disease Alzheimer's is more prevalent in areas where levels of aluminum in the soil are high.  With farmers losing as much as 20 percent of their crops to slugs and snails even after treatment with currently available molluscicides, there is considerable incentive for researchers to come up with better and environmentally safer solutions.

题目:

In the passage, the author is primarily concerned with

选项:

A、describing the limitations of molluscicides that affect feeding behavior
B、proposing alternatives to current methods of controlling slugs and snails
C、emphasizing the need for an alternative to currently available molluscicides
D、explaining how molluscicides are used to control slugs and snails
E、criticizing the use of hazardous material for controlling slugs and snails

答案:

C
2答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

If current trends continue, by the year 2010 carbon emissions in the United States will soar to a level more than one-third higher than were those in 1990, according to official projections.

选项:

A、will soar to a level more than one-third higher than were those
B、will soar to a level more than one-third higher than that
C、would soar to a level more than one-third higher than it was
D、would soar to a level more than one-third higher than those
E、would soar to a level more than one-third higher than they were

答案:

B
2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Companies that must determine well in advance of the selling season how many unites of a new product to manufacture often underproduce products that sell well and have overstocks of others. The increased incidence in recent years of mismatches between production and demand seems ironic, since point-of-sale scanners have improved data on consumers' buying patterns and since flexible manufacturing has enabled companies to produce, cost-effectively, small quantities of goods. This type of manufacturing has greatly increased the number of new products introduced annually in the United States. However, frequent introductions of new products have two problematic side effects. For one, they reduce the average lifetime of products; more of them are neither at the beginning of their life (when prediction is difficult) or at the end of their life (when keeping inventory is expensive because the products will soon become obsolete). For another, as new products proliferate, demand is divided among a growing number of stock-keeping units (SKU's). Even though manufacturers and retailers can forecast aggregate demand with some certainty, forecasting accurately how that demand will be distributed among the many SKU's they sell is difficult. For example, a company may be able to estimate accurately the aggregate number of shoes it will sell, but it may be uncertain about which specific types of shoes will sell more than other types.

题目:

Which of the following most accurately describes the function of the last sentence in the passage (the highlighted text)?

选项:

A、To cite a situation in which the aggregate demand is more important than the distribution of demand among SKU's
B、To refute an assertion about the side effects of flexible manufacturing
C、To illustrate an assertion about companies' ability to forecast demand
D、To provide an example of ways in which companies address the difficulties of forecasting demand
E、To note an exception to the author's assertion about distributing demand among SKU's

答案:

C
2答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

Whereas heat transferred between the ocean and the atmosphere occurs more rapidly when the ocean is warmer than the air, it is slow when the ocean is colder.

选项:

A、Whereas heat transferred between the ocean and the atmosphere occurs more rapidly when the ocean is warmer than the air, it is slow when the ocean is colder.
B、Unlike the slow process of heat transfer between the ocean and the atmosphere when the ocean is colder than the air, heat transfers more rapidly when the ocean is warmer.
C、The transfer of heat between the ocean and the atmosphere is slow when the ocean is colder than the air and more rapid when the ocean is warmer.
D、Transferring heat between the ocean and the atmosphere occurs slowly when the ocean is colder than the air and more rapidly when it is warmer.
E、When the ocean is colder than the atmosphere, heat transferred between them occurs slowly, unlike the more rapid transfer occurring when the ocean is warmer.

答案:

C
2答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Beta Corporation claims that it no longer has enough work for the 60 computer data-entry workers that it is laying off.  These workers have heard, however, that the company is buying 100 new computers.  So the workers concluded that the company's real reason for laying them off is to fill their jobs with lower-paid workers.
Which of the following, if true, would most undermine the workers' conclusion?

选项:

A、Most of the workers being laid off know how to enter data on a number of different computer systems.
B、Orders for almost all of Beta Corporation products have increased over the past year.
C、A recent memorandum from the president of Beta Corporation requested that all data generated by the company be stored in computerized form.
D、Beta Corporation's computer data-entry workers are more experienced and hence more highly paid than people doing comparable work in other companies.
E、Beta Corporation's new computers will allow its current management and sales staff to perform many of the tasks that the data-entry workers were previously doing.

答案:

E
2答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Capuchin monkeys often rub their bodies with a certain type of millipede.  Laboratory tests show that secretions from the bodies of these millipedes are rich in two chemicals that are potent mosquito repellents, and mosquitoes carry parasites that debilitate capuchins.  Some scientists hypothesize that the monkeys rub their bodies with the millipedes because doing so helps protect them from mosquitoes.
 
Which of the following, if true, provides the most support for the scientists' hypothesis?

选项:

A、A single millipede often gets passed around among several capuchins, all of whom rub their bodies with it.
B、The two chemicals that repel mosquitoes also repel several other varieties of insects.
C、The capuchins rarely rub their bodies with the millipedes except during the rainy season, when mosquito populations are at their peak.
D、Although the capuchins eat several species of insects, they do not eat the type of millipede they use to rub their bodies.
E、The two insect-repelling chemicals in the secretions of the millipedes are carcinogenic for humans but do not appear to be carcinogenic for capuchins.

答案:

C
0评分
793浏览

[Undefined]

Art historian: Unlike many artistic traditions that sought to depict plants native to the local area in a seasonally appropriate way (for example, depicting scenes of spring with the plants in the appropriate stages of development for that season), seventeenth-century Dutch artists specializing in flower paintings almost exclusively chose to depict exotic species of flowers from outside the local area. Painting such species was worthwhile primarily because the art-buying public had developed a strong preference for images of the exotic. The great botanical centers of the time gave the artists direct access to such flowers, which the artists would freely combine in a single painting, regardless of whether the combined species occurred together in the wild, and depicted each in full bloom, regardless of whether those species bloomed at the same time in nature.

Statement: The art historian makes the point that the species of flowers these Dutch artists chose to paint were 1 largely because the species were 2 .

Select for 1 and for 2 the options that complete the statement so that it is most strongly supported by the information provided. Make only two selections, one in each column.
我选的CE,和EC有什么区别?怎么选出EC的?
0评分
2414浏览

[Undefined]

An unusually severe winter occurred in Europe after the continent was blanketed by a blue haze resulting from the eruption of the Laki Volcano in the European republic of Iceland in the summer of 1984.  Thus, it is evident that major eruptions cause the atmosphere to become cooler than it would be otherwise.
Which of the following statements, if true, most seriously weakens the argument above?
C选项为什么就不会有张冠李戴的问题呢,1984和1982的气候情况能一样吗,C里的火山就可以试用于原文的火山吗
0评分
2644浏览

[Undefined]

The rate of a certain chemical reaction is directly proportional to the square of the concentration of chemical A present and inversely proportional to the concentration of chemical B present. If the concentration of chemical B is increased by 100 percent, which of the following is closest to the percent change in the concentration of chemical A required to keep the reaction rate unchanged?
为什么这个题一定是相乘不能是相加呢?y=k1A方-k2B (k1,k2大于0 ),也满足题目说的与A方成正比与B成反比啊?但是这道题只有相乘的情况才能选出正确答案
0评分
924浏览

[Undefined]

Tiger beetles are such fast runners that they can capture virtually any nonflying insect.  However, when running toward an insect, the beetles intermittently stop, and then, a moment later, resume their attack.  Perhaps they cannot maintain their pace and must pause for a moment's rest; but an alternative hypothesis is that while running tiger beetles are unable to process the resulting rapidly changing visual information, and so quickly go blind and stop.
 
Which of the following, if discovered in experiments using artificially moved prey insects, would support one of the two hypotheses and undermine the other?
答案C是怎么支持一个猜想又削弱另一个猜想的?
0评分
2119浏览

[GWD]

The author of the passage implies that which of the following is a possible partial explanation for acquisition behavior during the 1970's and 1980's?
请解释这道题为什么不选C或E,除了正确选项B,我认为文中也正确地提到了这两个选项可以解释acquisition behavior during 1970s and 80s
0评分
1460浏览

[OG]

The primary purpose of the passage is to
为什么选E不选B
0评分
948浏览

[Undefined]

Club X has more than 10 but fewer than 40 members. Sometimes the members sit at tables with 3 members at one table and 4 members at each of the other tables, and sometimes they sit at tables with 3 members at one table and 5 members at each of the other tables. If they sit at tables with 6 members at each table except one and fewer than 6 members at that one table, how many members will be at the table that has fewer than 6 members?
提问小梅老师 这道题求讲一下 我没什么思路 带入数字得的是3
0评分
984浏览

[Undefined]

A photography dealer ordered 60 Model X cameras to be sold for $250 each, which represents a 20 percent markup over the dealer's initial cost for each camera. Of the cameras ordered, 6 were never sold and were returned to the manufacturer for a refund of 50 percent of the dealer's initial cost. What was the dealer's approximate profit or loss as a percent of the dealer's initial cost for the 60 cameras?
请问小梅老师 这道题讲讲一下 我算的是19% 原来成本是200每个 亏了6个 每个亏100. 最后得不出答案
0评分
230827浏览

[Undefined]

Analytical!
请问may老师,这题该用什么思路来做?
0评分
237951浏览

[Undefined]

Analytical!
请问张老师,这道题为什么D不对?我有我觉得second paragraph最后一句话特别指向D
点我领取
免费专项课程
在线咨询