问答

2答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

Unlike crested wheatgrass, an alien species from Siberia that forms only shallow roots and produces tall above-ground shoots, native North American grasses develop an extensive root system, allowing for greater enrichment of the soil, but do not grow to be very tall.

选项:

A、native North American grasses develop an extensive root system, allowing for greater enrichment of the soil, but do not grow to be very
B、native North American grasses develop an extensive root system, which allows for their greater enrichment of the soil, but without growing to be that
C、the root system of native North American grasses is extensive, allowing for greater enrichment of the soil, but they do not grow to be very
D、the root system of native North American grasses is more extensive, allowing for the greater enrichment of the soil, but these grasses do not grow to be very
E、the extensiveness of the root system of native North American grasses allows for their greater enrichment of the soil, but they do not grow to be that

答案:

A
2答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Which of the following most logically completes the argument?
 
Although the pesticide TDX has been widely used by fruit growers since the early 1960's, a regulation in force since 1960 has prohibited sale of fruit on which any TDX residue can be detected.  That regulation is about to be replaced by one that allows sale of fruit on which trace amounts of TDX residue are detected.  In fact, however, the change will not allow more TDX on fruit than was allowed in the 1960's, because ______.

选项:

A、pre-1970 techniques for detecting TDX residue could detect it only when it was present on fruit in more than the trace amounts allowed by the new regulations
B、many more people today than in the 1960's habitually purchase and eat fruit without making an effort to clean residues off the fruit
C、people today do not individually consume any more pieces of fruit, on average, than did the people in the 1960's
D、at least a small fraction of the fruit sold each year since the early 1960's has had on it greater levels of TDX than the regulation allows
E、the presence of TDX on fruit in greater than trace amounts has not been shown to cause any harm even to children who eat large amounts of fruit

答案:

A
2答疑

[Multi-Source Reasoning]

试题详情

文章:

Sports Association

Statement by sports association spokes-­person:

Our sports association issues contracts to television networks for the exclusive right to broadcast our sporting events. For this right, the networks pay the association substantial fees, which help finance our leagues. We also provide free media passes to our events for journalists so that they can effectively report on sports news, including final scores. Now, how­ever, some news organizations are posting video clips, audio clips, digital photographs, and live score updates from our events on their websites. Conditions must be placed on these practices, which go beyond mere sports news reporting; they harm the value of our broad­casting contracts and violate our rights as the owners of the sports leagues. News organiza­tions that wish to post such information on their websites should therefore sign contracts with the sports association that stipulate what post­ings will be allowed and how much they will cost. As we have in the past, we will deny media passes to journalists from news organi­zations that do not comply with our require­ments.

News Organizations

Statement by news organizations spokes­person:

me news business has largely shifted (rom print media to the Internet, where readers expect text to be accompanied by audio and Images To charge news organizations for providing online sports coverage or to place unnecessary conditions on that coverage is to deny news organizations their right to cover the news. Online news sites are not asking to broadcast sporting events In their entirety, and their sports reporting does not detract from the value of the sports leagues or their events. On the contrary—free, engaging sports reporting generates interest in sports and thus benefits readers and the sports association alike. News organizations must be allowed to report freely about sports on their websites, in any time­frame, using any type of online medium they deem effective.

题目:

10. For each of the following statements, select Accept if, based on the information provided, it can be inferred that both the sports association and the news organizations would likely accept that the statement is true. If not ,select Otherwise.

选项:

A、There should be no restrictions on news organizations' sport reporting in broadcast media.
B、A sporting event can be adequately reported by a news organization without broadcasting the event in its entirely on the organization's website.
C、Any online activity that substantially increases many people's interest in the sports association's leagues benefits the association.

答案:

B A B
2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    For many years, historians thought that the development of capitalism had not faced serious challenges in the United States. Writing in the early twentieth century, Progressive historians sympathized with the battles waged by farmers and small producers against large capitalists in the late nineteenth century, but they did not question the widespread acceptance of laissez-faire (unregulated) capitalism throughout American history. Similarly, Louis Hartz, who sometimes disagreed with the Progressives, argued that Americans accepted laissez-faire capitalism without challenge because they lacked a feudal, precapitalist past. Recently, however, some scholars have argued that even though laissez-faire became the prevailing ethos in nineteen-century America, it was not accepted without struggle. Laissez-faire capitalism, they suggest, clashed with existing religious and communitarian norms that imposed moral constraints on acquisitiveness to protect the weak from the predatory, the strong from corruption, and the entire culture from materialist excess. Buttressed by mercantilist notions that government should be both regulator and promoter of economic activity, these norms persisted long after the American Revolution helped unleash the economic forces that produced capitalism. These scholars argue that even in the late nineteenth century, with the government's role in the economy considerably diminished, laissez-faire had not triumphed completely. Hard times continued to revive popular demands for regulating business and softening the harsh edges of aissez-faire capitalism.

题目:

The passage suggests that the scholars mentioned in the highlighted text would agree with which of the following statements regarding the "norms" mentioned in the highlighted text?

选项:

A、They provided a primary source of opposition to the development of laissez-faire capitalism in the United States in the nineteenth century.
B、Their appeal was undermined by difficult economic times in the United States at the end of the nineteenth century.
C、They disappeared in the United States in the late nineteenth century because of the triumph of laissez-faire capitalism.
D、They facilitated the successful implementation of mercantilist notions of government in the United States in the nineteenth-century.
E、They are now recognized by historians as having been an important part of the ideology of the American Revolution.

答案:

A
2答疑

[Problem Solving]

试题详情

题目:

 Is the integer x even?
(1) x is divisible by 5.
(2) x is divisible by 7. 

选项:

A、Aif statement (1) ALONE is sufficient to answer the question but statement (2) alone is not sufficient;
B、Bif statement (2) ALONE is sufficient to answer the question but statement (1) alone is not sufficient;
C、Cif the two statements TAKEN TOGETHER are sufficient to answer the question, but NEITHER statement ALONE is sufficient;
D、Dif EACH statement ALONE is sufficient to answer the question;
E、Eif the two statements TAKEN TOGETHER are still NOT sufficient to answer the question.

答案:

E
2答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

In an effort to reduce their inventories, Italian vintners have cut prices; their wines have been priced to sell, and they are.

选项:

A、have been priced to sell, and they are
B、are priced to sell, and they have
C、are priced to sell, and they do
D、are being priced to sell, and have
E、had been priced to sell, and they have

答案:

C
2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    In the 1930's and 1940's, African American industrial workers in the southern United States, who constituted 80 percent of the unskilled factory labor force there, strongly supported unionization. While the American Federation of Labor (AFL) either excluded African Americans or maintained racially segregated unions, the Congress of Industrial Organizations (CIO) organized integrated unions nationwide on the basis of a stated policy of equal rights for all, and African American unionists provided the CIO's backbone. Yet it can be argued that through contracts negotiated and enforced by White union members, unions—CIO unions not excluded—were often instrumental in maintaining the occupational segregation and other forms of racial discrimination that kept African Americans socially and economically oppressed during this period. However, recognizing employers' power over workers as a central factor in African Americans' economic marginalization, African American workers saw the need to join with White workers in seeking change despite White unionists' toleration of or support for racial discrimination. The persistent efforts of African American unionists eventually paid off: many became highly effective organizers, gaining the respect of even racist White unionists by winning victories for White as well as African American workers. African American unionists thus succeeded in strengthening the unions while using them as instruments of African Americans' economic empowerment.

题目:

The author of the passage suggests which of the following about African American workers who participated in union activities in the 1930's and 1940's?

选项:

A、They believed that the elimination of discrimination within unions was a necessary first step toward the achievement of economic advancement for African Americans.
B、They belonged exclusively to CIO unions because they were excluded from AFL unions.
C、They believed that the economic advancement of African American workers depended on organized efforts to empower all workers.
D、Some of them advocated the organization of separate African American unions because of discriminatory practices in the AFL and the CIO.
E、Many of them did not believe that White unionists in CIO unions would tolerate or support racial discrimination against African American workers.

答案:

C
2答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Students at Lincoln High School will boycott graduation ceremonies unless the administration allows the band director to keep his teaching position rather than forcing him to retire at the end of the school year. If the band director continues to teach at the high school, however, then the administration will have to eliminate one of the new coaching positions it planned for next year. So, the new coaching position will be eliminated.
The conclusion stated in the passage above is properly drawn if which one of the following assumptions is made?

选项:

A、A. Students will drop out of the band program.
B、B. The administration will insist that the high school band director retire.
C、C. The students will not boycott graduation ceremonies.
D、D. The administration has the authority to allow the band director to keep his teaching position.
E、E. The high school students will not drop their threat to boycott graduation ceremonies if other student benefits are offered.

答案:

C
2答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

A movie publicist accompanied a new movie release with the following endorsement:
This movie is a must-see for men and women who are in or want to have a committed relationship in the Nineties. While the leading actor in the movie has unrefined edges, he eventually becomes sensitive and caring. The leading actress begins to understand and appreciate her lover’s uniquely male characteristics without booting him out the door. If you are a true Nineties man or woman—self-reliant, yet perceptive and caring—you must see this movie!
If the publicist’s claims about the movie are true, which one of the following is also true?

选项:

A、A. Men and women who are perceptive and caring are also self-reliant.
B、B. A man who has seen the movie but is still not perceptive and caring misrepresents himself as a true Nineties man.
C、C. People who go to the movie described in the passage are more sensitive than people who go to action thriller movies.
D、D. No other movie recognizes true Nineties men and women.
E、E. Most everyone would recognize the type of man or woman who would go to see the movie described in the passage.

答案:

B
2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

Line         During the 1980s, many economic historians
  studying Latin America focused on the impact of
  the Great Depression of the 1930s. Most of these
  historians argued that although the Depression
(5) began earlier in Latin America than in the United
  States, it was less severe in Latin America and did
  not significantly impede industrial growth there.
  The historians’ argument was grounded in national
  government records concerning tax revenues and
(10) exports and in government-sponsored industrial
  censuses, from which historians have drawn
  conclusions about total manufacturing output
  and profit levels across Latin America. However,
  economic statistics published by Latin American
(15) governments in the early twentieth century are
  neither reliable nor consistent; this is especially
  true of manufacturing data, which were gathered
  from factory owners for taxation purposes and
  which therefore may well be distorted. Moreover,
(20) one cannot assume a direct correlation between
  the output level and the profit level of a given
  industry as these variables often move in opposite
  directions. Finally, national and regional economies
  are composed of individual firms and industries,
(25) and relying on general, sweeping economic
  indicators may mask substantial variations among
  these different enterprises. For example, recent
  analyses of previously unexamined data on textile
  manufacturing in Brazil and Mexico suggest that the
(30) Great Depression had a more severe impact on this
  Latin American industry than scholars
  had recognized.


题目:

Which of the following conclusions about the Great Depression is best supported by the passage?

选项:

A、It did not impede Latin American industrial growth as much as historians had previously thought.
B、It had a more severe impact on the Brazilian and the Mexican textile industries than it had on Latin America as a region.
C、It affected the Latin American textile industry more severely than it did any other industry in Latin America.
D、The overall impact on Latin American industrial growth should be reevaluated by economic historians.
E、Its impact on Latin America should not be compared with its impact on the United States.

答案:

D
0评分
792浏览

[Undefined]

Art historian: Unlike many artistic traditions that sought to depict plants native to the local area in a seasonally appropriate way (for example, depicting scenes of spring with the plants in the appropriate stages of development for that season), seventeenth-century Dutch artists specializing in flower paintings almost exclusively chose to depict exotic species of flowers from outside the local area. Painting such species was worthwhile primarily because the art-buying public had developed a strong preference for images of the exotic. The great botanical centers of the time gave the artists direct access to such flowers, which the artists would freely combine in a single painting, regardless of whether the combined species occurred together in the wild, and depicted each in full bloom, regardless of whether those species bloomed at the same time in nature.

Statement: The art historian makes the point that the species of flowers these Dutch artists chose to paint were 1 largely because the species were 2 .

Select for 1 and for 2 the options that complete the statement so that it is most strongly supported by the information provided. Make only two selections, one in each column.
我选的CE,和EC有什么区别?怎么选出EC的?
0评分
2412浏览

[Undefined]

An unusually severe winter occurred in Europe after the continent was blanketed by a blue haze resulting from the eruption of the Laki Volcano in the European republic of Iceland in the summer of 1984.  Thus, it is evident that major eruptions cause the atmosphere to become cooler than it would be otherwise.
Which of the following statements, if true, most seriously weakens the argument above?
C选项为什么就不会有张冠李戴的问题呢,1984和1982的气候情况能一样吗,C里的火山就可以试用于原文的火山吗
0评分
2642浏览

[Undefined]

The rate of a certain chemical reaction is directly proportional to the square of the concentration of chemical A present and inversely proportional to the concentration of chemical B present. If the concentration of chemical B is increased by 100 percent, which of the following is closest to the percent change in the concentration of chemical A required to keep the reaction rate unchanged?
为什么这个题一定是相乘不能是相加呢?y=k1A方-k2B (k1,k2大于0 ),也满足题目说的与A方成正比与B成反比啊?但是这道题只有相乘的情况才能选出正确答案
0评分
923浏览

[Undefined]

Tiger beetles are such fast runners that they can capture virtually any nonflying insect.  However, when running toward an insect, the beetles intermittently stop, and then, a moment later, resume their attack.  Perhaps they cannot maintain their pace and must pause for a moment's rest; but an alternative hypothesis is that while running tiger beetles are unable to process the resulting rapidly changing visual information, and so quickly go blind and stop.
 
Which of the following, if discovered in experiments using artificially moved prey insects, would support one of the two hypotheses and undermine the other?
答案C是怎么支持一个猜想又削弱另一个猜想的?
0评分
2119浏览

[GWD]

The author of the passage implies that which of the following is a possible partial explanation for acquisition behavior during the 1970's and 1980's?
请解释这道题为什么不选C或E,除了正确选项B,我认为文中也正确地提到了这两个选项可以解释acquisition behavior during 1970s and 80s
0评分
1459浏览

[OG]

The primary purpose of the passage is to
为什么选E不选B
0评分
948浏览

[Undefined]

Club X has more than 10 but fewer than 40 members. Sometimes the members sit at tables with 3 members at one table and 4 members at each of the other tables, and sometimes they sit at tables with 3 members at one table and 5 members at each of the other tables. If they sit at tables with 6 members at each table except one and fewer than 6 members at that one table, how many members will be at the table that has fewer than 6 members?
提问小梅老师 这道题求讲一下 我没什么思路 带入数字得的是3
0评分
984浏览

[Undefined]

A photography dealer ordered 60 Model X cameras to be sold for $250 each, which represents a 20 percent markup over the dealer's initial cost for each camera. Of the cameras ordered, 6 were never sold and were returned to the manufacturer for a refund of 50 percent of the dealer's initial cost. What was the dealer's approximate profit or loss as a percent of the dealer's initial cost for the 60 cameras?
请问小梅老师 这道题讲讲一下 我算的是19% 原来成本是200每个 亏了6个 每个亏100. 最后得不出答案
0评分
230631浏览

[Undefined]

Analytical!
请问may老师,这题该用什么思路来做?
0评分
237755浏览

[Undefined]

Analytical!
请问张老师,这道题为什么D不对?我有我觉得second paragraph最后一句话特别指向D
点我领取
免费专项课程
在线咨询