问答

2答疑

[Data Sufficiency]

试题详情

题目:

If a and b are positive, is less than?
(1)     a = 2b
(2)     a + b > 1

选项:

答案:

B
2答疑

[Data Sufficiency]

试题详情

题目:

Merle’s spare change jar has exactly 16 U.S. coins, each of which is a 1-cent coin, a 5-cent coin, a 10-cent coin, a 25-cent coin, or a 50-cent coin. If the total value of the coins in the jar is 288 U.S. cents, how many 1-cent coins are in the jar?
  1. The exact numbers of 10-cent, 25-cent, and 50-cent coins among the 16 coins in the jar are, respectively, 6, 5, and 2.
  2. Among the 16 coins in the jar there are twice as many 10-cent coins as 1-cent coins.

选项:

A、Statement (1) ALONE is sufficient, but statement (2) alone is not sufficient.
B、Statement (2) ALONE is sufficient, but statement (1) alone is not sufficient.
C、BOTH statements TOGETHER are sufficient, but NEITHER statement ALONE is sufficient.
D、EACH statement ALONE is sufficient.
E、Statements (1) and (2) TOGETHER are NOT sufficient.

答案:

D
2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    In corporate purchasing, competitive scrutiny is typically limited to suppliers of items that are directly related to end products. With "indirect" purchases (such as computers, advertising, and legal services), which are not directly related to production, corporations often favor "supplier partnerships" (arrangements in which the purchaser forgoes the right to pursue alternative suppliers), which can inappropriately shelter suppliers from rigorous competitive scrutiny that might afford the purchaser economic leverage. There are two independent variables-availability of alternatives and ease of changing suppliers-that companies should use to evaluate the feasibility of subjecting suppliers of indirect purchases to competitive scrutiny. This can create four possible situations.

    In Type 1 situations, there are many alternatives and change is relatively easy. Open pursuit of alternatives-by frequent competitive bidding, if possible-will likely yield the best results. In Type 2 situations, where there are many alternatives but change is difficult-as for providers of employee health-care benefits-it is important to continuously test the market and use the results to secure concessions from existing suppliers. Alternatives provide a credible threat to suppliers, even if the ability to switch is constrained. In Type 3 situations, there are few alternatives, but the ability to switch without difficulty creates a threat that companies can use to negotiate concessions from existing suppliers. In Type 4 situations, where there are few alternatives and change is difficult, partnerships may be unavoidable.

题目:

Which of the following best describes the relation of the second paragraph to the first?

选项:

A、The second paragraph offers proof of an assertion made in the first paragraph.
B、The second paragraph provides an explanation for the occurrence of a situation described in the first paragraph.
C、The second paragraph discusses the application of a strategy proposed in the first paragraph.
D、The second paragraph examines the scope of a problem presented in the first paragraph.
E、The second paragraph discusses the contradictions inherent in a relationship described in the first paragraph.

答案:

C
2答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Offshore oil-drilling operations entail an unavoidable risk of an oil spill, but importing oil on tankers presently entails an even greater such risk per barrel of oil.  Therefore, if we are to reduce the risk of an oil spill without curtailing our use of oil, we must invest more in offshore operations and import less oil on tankers.
Which of the following, if true, most seriously weakens the argument above?

选项:

A、Tankers can easily be redesigned so that their use entails less risk of an oil spill.
B、Oil spills caused by tankers have generally been more serious than those caused by offshore operations.
C、The impact of offshore operations on the environment can be controlled by careful management.
D、Offshore operations usually damage the ocean floor, but tankers rarely cause such damage.
E、Importing oil on tankers is currently less expensive than drilling for it offshore.

答案:

A
2答疑

[Data Sufficiency]

试题详情

题目:

Can the positive integer n be written as the sum of two different positive prime numbers?
  1. n is greater than 3.
  2. n is odd.

选项:

A、Statement (1) ALONE is sufficient, but statement (2) alone is not sufficient.
B、Statement (2) ALONE is sufficient, but statement (1) alone is not sufficient.
C、BOTH statements TOGETHER are sufficient, but NEITHER statement ALONE is sufficient.
D、EACH statement ALONE is sufficient.
E、Statements (1) and (2) TOGETHER are NOT sufficient.

答案:

E
2答疑

[Data Sufficiency]

试题详情

题目:

What was the price at which a merchant sold a certain appliance?
(1)   The merchant's gross profit on the appliance was 20 percent of the price at which the merchant sold the appliance.
(2)   The price at which the merchant sold the appliance was $50 more than the merchant's cost of the appliance.

选项:

答案:

C
2答疑

[Problem Solving]

试题详情

题目:

7.51     8.22     7.86    8.36
8.09     7.83     8.30    8.01
7.73     8.25     7.95    8.53
A vending machine is designed to dispense 8 ounces of coffee into a cup. After a test that recorded the number of ounces of coffee in each of 1,000 cups dispensed by the vending machine, the 12 listed amounts, in ounces, were selected from the data. If the 1,000 recorded amounts have a mean of 8.1 ounces and a standard deviation of 0.3 ounce, how many of the 12 listed amounts are within 1.5 standard deviations of the mean?

选项:

A、Four 
B、Six 
C、Nine 
D、Ten 
E、Eleven

答案:

E
2答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Until recently, zoologists believed that all species of phocids (true seals), a pinniped family, use a different maternal strategy than do otariids (fur seals and sea lions), another pinniped family. Mother otariids use a foraging strategy. They acquire moderate energy stores in the form of blubber before arriving at breeding sites and then fast for 5 to 11 days after birth. Throughout the rest of the lactation (milk production) period, which lasts from 4 months to 3 years depending on the species, mother otariids alternately forage at sea, where they replenish their fat stores, and nurse their young at breeding sites. Zoologists had assumed that females of all phocid species, by contrast, use a fasting strategy in which mother phocids, having accumulated large energy stores before they arrive at breeding sites, fast throughout the entire lactation period, which lasts from 4 to 50 days depending on the species. However, recent studies on harbor seals, a phocid species, found that lactating females commenced foraging approximately 6 days after giving birth and on average made 7 foraging trips during the remainder of their 24-day lactation period.

    The maternal strategy evolved by harbor seals may have to do with their small size and the large proportion of their fat stores depleted in lactation. Harbor seals are small compared with other phocid species such as grey seals, northern ele- phant seals, and hooded seals, all of which are known to fast for the entire lactation period. Studies show that mother seals of these species use respectively 84 percent, 58 percent, and 33 percent of their fat stores during lactation. By comparison, harbor seals use 80 percent of their fat stores in just the first 19 days of lactation, even though they occasionally feed during this period. Since such a large proportion of their fat stores is exhausted despite feeding, mother harbor seals clearly cannot support all of lactation using only energy stored before giving birth. Though smaller than many other phocids, harbor seals are similar in size to most otariids. In addition, there is already some evidence suggesting that the ringed seal, a phocid species that is similar in size to the harbor seal, may also use a maternal foraging strategy.

题目:

It can be inferred from the passage that the females of all phocid species differ from the females of all otariid species in that the female phocids

选项:

A、have shorter lactation periods
B、consume more food during lactation
C、consume a higher proportion of fat stores
D、forage for food occasionally during their lactation periods
E、deplete a smaller percentage of their fat stores during their lactation periods

答案:

A
2答疑

[Problem Solving]

试题详情

题目:

The function f is defined for each positive three-digit integer n by f(n) = , where x, y and z are the hundreds, tens, and units digits of n, respectively. If m and v are three-digit positive integers such that f(m) = 9f(v), then m-v = ?

选项:

A、8
B、9
C、18
D、20
E、80

答案:

D
2答疑

[Problem Solving]

试题详情

题目:

A certain law firm consists of 4 senior partners and 6 junior partners. How many different groups of 3 partners can be formed in which at least one member of the group is a senior partner? (Two groups are considered different if at least one group member is different.)

选项:

A、48
B、100
C、120
D、288
E、600

答案:

B
0评分
792浏览

[Undefined]

Art historian: Unlike many artistic traditions that sought to depict plants native to the local area in a seasonally appropriate way (for example, depicting scenes of spring with the plants in the appropriate stages of development for that season), seventeenth-century Dutch artists specializing in flower paintings almost exclusively chose to depict exotic species of flowers from outside the local area. Painting such species was worthwhile primarily because the art-buying public had developed a strong preference for images of the exotic. The great botanical centers of the time gave the artists direct access to such flowers, which the artists would freely combine in a single painting, regardless of whether the combined species occurred together in the wild, and depicted each in full bloom, regardless of whether those species bloomed at the same time in nature.

Statement: The art historian makes the point that the species of flowers these Dutch artists chose to paint were 1 largely because the species were 2 .

Select for 1 and for 2 the options that complete the statement so that it is most strongly supported by the information provided. Make only two selections, one in each column.
我选的CE,和EC有什么区别?怎么选出EC的?
0评分
2411浏览

[Undefined]

An unusually severe winter occurred in Europe after the continent was blanketed by a blue haze resulting from the eruption of the Laki Volcano in the European republic of Iceland in the summer of 1984.  Thus, it is evident that major eruptions cause the atmosphere to become cooler than it would be otherwise.
Which of the following statements, if true, most seriously weakens the argument above?
C选项为什么就不会有张冠李戴的问题呢,1984和1982的气候情况能一样吗,C里的火山就可以试用于原文的火山吗
0评分
2640浏览

[Undefined]

The rate of a certain chemical reaction is directly proportional to the square of the concentration of chemical A present and inversely proportional to the concentration of chemical B present. If the concentration of chemical B is increased by 100 percent, which of the following is closest to the percent change in the concentration of chemical A required to keep the reaction rate unchanged?
为什么这个题一定是相乘不能是相加呢?y=k1A方-k2B (k1,k2大于0 ),也满足题目说的与A方成正比与B成反比啊?但是这道题只有相乘的情况才能选出正确答案
0评分
923浏览

[Undefined]

Tiger beetles are such fast runners that they can capture virtually any nonflying insect.  However, when running toward an insect, the beetles intermittently stop, and then, a moment later, resume their attack.  Perhaps they cannot maintain their pace and must pause for a moment's rest; but an alternative hypothesis is that while running tiger beetles are unable to process the resulting rapidly changing visual information, and so quickly go blind and stop.
 
Which of the following, if discovered in experiments using artificially moved prey insects, would support one of the two hypotheses and undermine the other?
答案C是怎么支持一个猜想又削弱另一个猜想的?
0评分
2117浏览

[GWD]

The author of the passage implies that which of the following is a possible partial explanation for acquisition behavior during the 1970's and 1980's?
请解释这道题为什么不选C或E,除了正确选项B,我认为文中也正确地提到了这两个选项可以解释acquisition behavior during 1970s and 80s
0评分
1459浏览

[OG]

The primary purpose of the passage is to
为什么选E不选B
0评分
948浏览

[Undefined]

Club X has more than 10 but fewer than 40 members. Sometimes the members sit at tables with 3 members at one table and 4 members at each of the other tables, and sometimes they sit at tables with 3 members at one table and 5 members at each of the other tables. If they sit at tables with 6 members at each table except one and fewer than 6 members at that one table, how many members will be at the table that has fewer than 6 members?
提问小梅老师 这道题求讲一下 我没什么思路 带入数字得的是3
0评分
984浏览

[Undefined]

A photography dealer ordered 60 Model X cameras to be sold for $250 each, which represents a 20 percent markup over the dealer's initial cost for each camera. Of the cameras ordered, 6 were never sold and were returned to the manufacturer for a refund of 50 percent of the dealer's initial cost. What was the dealer's approximate profit or loss as a percent of the dealer's initial cost for the 60 cameras?
请问小梅老师 这道题讲讲一下 我算的是19% 原来成本是200每个 亏了6个 每个亏100. 最后得不出答案
0评分
230386浏览

[Undefined]

Analytical!
请问may老师,这题该用什么思路来做?
0评分
237510浏览

[Undefined]

Analytical!
请问张老师,这道题为什么D不对?我有我觉得second paragraph最后一句话特别指向D
点我领取
免费专项课程
在线咨询