问答

3答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

In the traditional Japanese household, most clothing could be packed flatly, and so it was not necessary to have elaborate closet facilities.

选项:

A、flatly, and so it was not necessary to have elaborate closet facilities
B、flat, and so elaborate closet facilities were unnecessary
C、flatly, and so there was no necessity for elaborate closet facilities
D、flat, there being no necessity for elaborate closet facilities
E、flatly, as no elaborate closet facilities were necessary

答案:

B
3答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

The milk of many mammals contains cannabinoids, substances that are known to stimulate certain receptors in the brain. To investigate the function of cannabinoids, researchers injected newborn mice with a chemical that is known to block cannabinoides from reaching their receptors in the brain. The injected mice showed far less interest in feeding than normal newborn mice do. Therefore, cannabinoids probably function to stimulate the appetite.
 
Which of the following is an assumption on which the argument depends?

选项:

A、Newborn mice do not normally ingest any substance other than their mothers' milk.
B、Cannabinoids are the only substances in mammals' milk that stimulate the appetite.
C、The mothers of newborn mice do not normally make any effort to encourage their babies to feed.
D、The milk of mammals would be less nutritious if it did not contain cannabinoids.
E、The chemical that blocks cannabinoids from stimulating their brain receptors does not independently inhibit the appetite.

答案:

E
3答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Jon Clark's study of the effect of the modernization of a telephone exchange on exchange maintenance work and workers is a solid contribution to a debate that encompasses two lively issues in the history and sociology of technology: technological determinism and social constructivism. Clark makes the point that the characteristics of a technology have a decisive influence on job skills and work organization. Put more strongly, technology can be a primary determinant of social and managerial organization. Clark believes this possibility has been obscured by the recent sociological fashion, exemplified by Braverman's analysis, that emphasizes the way machinery reflects social choices. For Braverman, the shape of a technological system is subordinate to the manager's desire to wrest control of the labor process from the workers. Technological change is construed as the outcome of negotiations among interested parties who seek to incorporate their own interests into the design and configuration of the machinery. This position represents the new mainstream called social constructivism.

    The constructivists gain acceptance by misrepresenting technological determinism: technological determinists are supposed to believe, for example, that machinery imposes appropriate forms of order on society. The alternative to constructivism, in other words, is to view technology as existing outside society, capable of directly influencing skills and work organization. Clark refutes the extremes of the constructivists by both theoretical and empirical arguments. Theoretically he defines "technology" in terms of relationships between social and technical variables. Attempts to reduce the meaning of technology to cold, hard metal are bound to fail, for machinery is just scrap unless it is organized functionally and supported by appropriate systems of operation and maintenance. At the empirical level Clark shows how a change at the telephone exchange from maintenance-intensive electromechanical switches to semielectronic switching systems altered work tasks, skills, training opportunities, administration, and organization of workers. Some changes Clark attributes to the particular way management and labor unions negotiated the introduction of the technology, whereas others are seen as arising from the capabilities and nature of the technology itself. Thus Clark helps answer the question: "When is social choice decisive and when are the concrete characteristics of technology more important?"

题目:

The author of the passage uses the expression "are supposed to" in the highlighted text primarily in order to

选项:

A、suggest that a contention made by constructivists regarding determinists is inaccurate
B、define the generally accepted position of determinists regarding the implementation of technology
C、engage in speculation about the motivations of determinists
D、lend support to a comment critical of the position of determinists
E、contrast the historical position of determinists with their position regarding the exchange modernization

答案:

A
3答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    In addition to conventional galaxies, the universe contains very dim galaxies that until recently went unnoticed by astronomers. Possibly as numerous as conventional galaxies, these galaxies have the same general shape and even the same approximate number of stars as a common type of conventional galaxy, the spiral, but tend to be much larger. Because these galaxies' mass is spread out over larger areas, they have far fewer stars per unit volume than do conventional galaxies. Apparently these low-surface-brightness galaxies, as they are called, take much longer than conventional galaxies to condense their primordial gas and convert it to stars—that is, they evolve much more slowly.

    These galaxies may constitute an answer to the longstanding puzzle of the missing baryonic mass in the universe. Baryons—subatomic particles that are generally protons or neutrons—are the source of stellar, and therefore galactic, luminosity, and so their numbers can be estimated based on how luminous galaxies are. However, the amount of helium in the universe, as measured by spectroscopy, suggests that there are far more baryons in the universe than estimates based on galactic luminosity indicate. Astronomers have long speculated that the missing baryonic mass might eventually be discovered in intergalactic space or as some large population of galaxies that are difficult to detect.

题目:

The primary purpose of the passage is to

选项:

A、describe a phenomenon and consider its scientific significance
B、contrast two phenomena and discuss a puzzling difference between them
C、identify a newly discovered phenomenon and explain its origins
D、compare two classes of objects and discuss the physical properties of each
E、discuss a discovery and point out its inconsistency with existing theory

答案:

A
3答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Astronomer: Observations of the Shoemaker-Levi comet on its collision course with Jupiter showed that the comet broke into fragments before entering Jupiter's atmosphere in 1994, but they did not show how big those fragments were.  In hopes of gaining some indication of the fragments' size, astronomers studied spectrographic analyses of Jupiter's outer atmosphere.  These analyses revealed unprecedented traces of sulfur after the fragments' entry. The fragments themselves almost certainly contained no sulfur, but many astronomers believe that the cloud layer below Jupiter's outer atmosphere does contain sulfur.  Since sulfur would have seeped into the outer atmosphere if comet fragments had penetrated this cloud layer, it is likely that some of the fragments were at least large enough to have passed through Jupiter's outer atmosphere without being burned up.
 
In the astronomer's argument, the two portions in boldface play which of the following roles?

选项:

A、The first presents a circumstance for which the astronomer offers an explanation; the second is part of that explanation.
B、The first acknowledges a consideration that weighs against the conclusion of the argument; the second is that conclusion.
C、The first acknowledges a consideration that weighs against the conclusion of the argument; the second provides evidence in support of that conclusion.
D、The first provides evidence in support of the conclusion of the argument; the second acknowledges a consideration that weighs against that conclusion.
E、The first is a judgment advanced in support of the conclusion of the argument; the second is that conclusion.

答案:

E
3答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

The art jury will select either Fillmore’s or Clivestone’s sculptures, but not both, for the midwest art show to be held next spring. If Fillmore’s sculptures are chosen, then the show will contain bronze works. If Clivestone’s sculptures are selected, the show will contain sculptures made from stainless steel.
Assuming the statements in the passage are true, which one of the following statements must also be true?

选项:

A、A. The art show might contain no bronze or stainless steel sculptures.
B、B. If the art show contains bronze sculptures, then it is certain that Fillmore's sculptures were chosen for the show.
C、C. The art show will certainly contain either bronze or stainless steel sculptures, and the art show will most certainly not contain both types of sculptures.
D、D. If the art show contains stainless steel sculptures, it is possible, but not certain, that Clivestone's sculptures were selected by the jury for the show.
E、E. If the art show contains neither bronze nor stainless steel sculptures, it is certain that neither Fillmore's nor Clivestone's sculptures were selected for the show.

答案:

D
3答疑

[Sentence Correction]

试题详情

题目:

Researchers studying the brain scans of volunteers who pondered ethical dilemmas have found that the basis for making tough moral judgments is emotion, not logic or analytical reasoning.

选项:

A、the brain scans of volunteers who pondered ethical dilemmas have found that the basis for making tough moral judgments is
B、the brain scans of volunteers who pondered ethical dilemmas and found the basis to make tough moral decisions to be
C、the brain scans of volunteers pondering ethical dilemmas and found that the basis for making tough moral decisions is
D、volunteers’ brain scans while pondering ethical dilemmas have found the basis to make tough moral judgments to be
E、volunteers’ brain scans while they pondered ethical dilemmas have found that the basis for making tough moral judgments is

答案:

A
3答疑

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

In Wareland last year, 16 percent of licensed drivers under 21 and 11 percent of drivers ages 21–24 were in serious accidents. By contrast, only 3 percent of licensed drivers 65 and older were involved in serious accidents. These figures clearly show that the greater experience and developed habits of caution possessed by drivers in the 65-and-older group make them far safer behind the wheel than the younger drivers are.

Which of the following is an assumption on which the argument depends?

选项:

答案:

A
3答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Anthropologists once thought that the ancestors of modern humans began to walk upright because it freed their hands to use stone tools ,which they had begum to make as the species evolved a brain of increased size and mental capacity. But discoveries of the three-million-year-old fossilized remains of our hominid ancestor Australopithecus have yielded substantial anatomical evidence that upright walking Appeared prior to the dramatic enlargement of the brain and the development of stone tools. Walking on two legs in an upright posture (bipedal locomotion) is a less efficient proposition than walking on all fours (quadrupedal locomotion) because several muscle groups that the quadruped uses for propulsion must instead to provide the biped the biped with stability and control. The shape and configuration of various bones must likewise be modified to allow the muscles to perform these functions in upright walking. Reconstruction of the pelvis (hipbones) and femur (thighbone) of "Lucy", a three-million-year-old skeleton that is the most complete fossilized skeleton from the australopithecine era, has shown that they are much more like he corresponding bones of the modern human than like those of the most closely related living primate, the quadrupedal chimpanzee. Lucy's wide, shallow pelvis is actually better suited to bipedal walking than is the rounder, bowl-like pelvis of the modern human, which evolved to form the larger birth canal needed to accommodate the head of a largebrained human infant .By contrast, the bead of Lucy's baby could have been no larger than that of a baby chimpanzee.

    If the small-brained australopithecines were not toolmakers, what evolutionary advantage did they gain by walking upright? One theory is that bipedality evolved in conjunction with the nuclear family: monogamous parents cooperating to care for their offspring. Walking upright permitted the father to use his hands to gather food and carry it to his mate from a distance, allowing the mother to devote more time and energy to nurturing and protecting their children. According to this view, the transition to bipedal walking may have occurred as long as ten million years ago, at the time of the earliest hominids, making it a crucial initiating event in human evolution.

题目:

according to the passage ,the hominid australopithecine most closely resembled a modern human with respect to which of the following characteristics?

选项:

A、Brain size
B、Tool making ability
C、Shape of the pelvis
D、Method of locomotion
E、Preference for certain foods

答案:

D
3答疑

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Some historians contend that conditions in the United States during the Second World War gave rise to a dynamic wartime alliance between trade unions and the African American community, an alliance that advanced the cause of civil rights. They conclude that the postwar demise of this vital alliance constituted a lost opportunity for the civil rights movement that followed the war. Other scholars, however, have portrayed organized labor as defending all along the relatively privileged position of White workers relative to African American workers. Clearly, these two perspectives are not easily reconcilable, but the historical reality is not reducible to one or the other. Unions faced a choice between either maintaining the prewar status quo or promoting a more inclusive approach that sought for all members the right to participate in the internal affairs of unions, access to skilled and high-paying positions within the occupational hierarchy, and protection against management's arbitrary authority in the workplace. While union representatives often voiced this inclusive ideal, in practice unions far more often favored entrenched interests. The accelerating development of the civil rights movement following the Second World War exacerbated the unions' dilemma, forcing trade unionists to confront contradictions in their own practices.

题目:

Which of the following best summarizes the opinion of the author of the passage regarding the two points of view presented in the highlighted text in the first paragraph ?

选项:

A、Neither point of view reflects the views of certain African American historians on trade unions during the Second World War.
B、Neither point of view reflects the full complexity of the historical reality.
C、One point of view is based on more reliable research than is the other.
D、Both points of view have misinterpreted recent research on trade unions during the Second World War.
E、The two points of view can be readily harmonized into a coherent interpretation.

答案:

B
0评分
791浏览

[Undefined]

Art historian: Unlike many artistic traditions that sought to depict plants native to the local area in a seasonally appropriate way (for example, depicting scenes of spring with the plants in the appropriate stages of development for that season), seventeenth-century Dutch artists specializing in flower paintings almost exclusively chose to depict exotic species of flowers from outside the local area. Painting such species was worthwhile primarily because the art-buying public had developed a strong preference for images of the exotic. The great botanical centers of the time gave the artists direct access to such flowers, which the artists would freely combine in a single painting, regardless of whether the combined species occurred together in the wild, and depicted each in full bloom, regardless of whether those species bloomed at the same time in nature.

Statement: The art historian makes the point that the species of flowers these Dutch artists chose to paint were 1 largely because the species were 2 .

Select for 1 and for 2 the options that complete the statement so that it is most strongly supported by the information provided. Make only two selections, one in each column.
我选的CE,和EC有什么区别?怎么选出EC的?
0评分
2406浏览

[Undefined]

An unusually severe winter occurred in Europe after the continent was blanketed by a blue haze resulting from the eruption of the Laki Volcano in the European republic of Iceland in the summer of 1984.  Thus, it is evident that major eruptions cause the atmosphere to become cooler than it would be otherwise.
Which of the following statements, if true, most seriously weakens the argument above?
C选项为什么就不会有张冠李戴的问题呢,1984和1982的气候情况能一样吗,C里的火山就可以试用于原文的火山吗
0评分
2636浏览

[Undefined]

The rate of a certain chemical reaction is directly proportional to the square of the concentration of chemical A present and inversely proportional to the concentration of chemical B present. If the concentration of chemical B is increased by 100 percent, which of the following is closest to the percent change in the concentration of chemical A required to keep the reaction rate unchanged?
为什么这个题一定是相乘不能是相加呢?y=k1A方-k2B (k1,k2大于0 ),也满足题目说的与A方成正比与B成反比啊?但是这道题只有相乘的情况才能选出正确答案
0评分
923浏览

[Undefined]

Tiger beetles are such fast runners that they can capture virtually any nonflying insect.  However, when running toward an insect, the beetles intermittently stop, and then, a moment later, resume their attack.  Perhaps they cannot maintain their pace and must pause for a moment's rest; but an alternative hypothesis is that while running tiger beetles are unable to process the resulting rapidly changing visual information, and so quickly go blind and stop.
 
Which of the following, if discovered in experiments using artificially moved prey insects, would support one of the two hypotheses and undermine the other?
答案C是怎么支持一个猜想又削弱另一个猜想的?
0评分
2115浏览

[GWD]

The author of the passage implies that which of the following is a possible partial explanation for acquisition behavior during the 1970's and 1980's?
请解释这道题为什么不选C或E,除了正确选项B,我认为文中也正确地提到了这两个选项可以解释acquisition behavior during 1970s and 80s
0评分
1458浏览

[OG]

The primary purpose of the passage is to
为什么选E不选B
0评分
946浏览

[Undefined]

Club X has more than 10 but fewer than 40 members. Sometimes the members sit at tables with 3 members at one table and 4 members at each of the other tables, and sometimes they sit at tables with 3 members at one table and 5 members at each of the other tables. If they sit at tables with 6 members at each table except one and fewer than 6 members at that one table, how many members will be at the table that has fewer than 6 members?
提问小梅老师 这道题求讲一下 我没什么思路 带入数字得的是3
0评分
980浏览

[Undefined]

A photography dealer ordered 60 Model X cameras to be sold for $250 each, which represents a 20 percent markup over the dealer's initial cost for each camera. Of the cameras ordered, 6 were never sold and were returned to the manufacturer for a refund of 50 percent of the dealer's initial cost. What was the dealer's approximate profit or loss as a percent of the dealer's initial cost for the 60 cameras?
请问小梅老师 这道题讲讲一下 我算的是19% 原来成本是200每个 亏了6个 每个亏100. 最后得不出答案
0评分
230133浏览

[Undefined]

Analytical!
请问may老师,这题该用什么思路来做?
0评分
237257浏览

[Undefined]

Analytical!
请问张老师,这道题为什么D不对?我有我觉得second paragraph最后一句话特别指向D
点我领取
免费专项课程
在线咨询