Reading Comprehension

[Reading Comprehension] 试题详情

    Many scholars have theorized that economic development, particularly industrialization and urbanization, contributes to the growth of participatory democracy; according to this theory, it would seem logical that women would both demand and gain suffrage in ever greater numbers whenever economic development expanded their economic opportunities. However, the economic development theory is inadequate to explain certain historical facts about the implementation of women's suffrage. For example, why was women's suffrage, instituted nationally in the United States in 1920, not instituted nationally in Switzerland until the 1970's? Industrialization was well advanced in both countries by 1920: over 33 percent of American workers were employed in various industries, as compared to 44 percent of Swiss workers. Granted, Switzerland and the United States diverged in the degree to which the expansion of industry coincided with the degree of urbanization: only 29 percent of the Swiss population lived in cities of 10,000 or more inhabitants by 1920. However, urbanization cannot fully explain women's suffrage. Within the United States prior to 1920, for example, only less urbanized states had granted women suffrage. Similarly, less urbanized countries such as Cambodia and Ghana had voting rights for women long before Switzerland did. It is true that Switzerland's urbanized cantons (political subdivisions) generally enacted women's suffrage legislation earlier than did rural cantons. However, these cantons often shared other characteristics—similar linguistic backgrounds and strong leftist parties—that may help to explain this phenomenon.
The passage states which of the following about Switzerland's urbanized cantons?

Options:

These cantons shared characteristics other than urbanization that may have contributed to their implementation of women's suffrage.
These cantons tended to be more politically divided than were rural cantons.
These cantons shared with certain rural cantons characteristics such as similar linguistic backgrounds and strong leftist parties.
The populations of these cantons shared similar views because urbanization furthered the diffusion of ideas among them.
These cantons were comparable to the most highly urbanized states in the United States in their stance toward the implementation of women's suffrage.

Correct:

A

Reading Comprehension

2评分
193浏览

[点此查看答疑][GWD]Reading Comprehension

老师好,这道题错选了C,因为感觉C对应原文都有出现,虽然看答案感觉A确实有道理,但是考试时看到C还是可能错选,所以想问一下C的错误点?如何避免错选这种引诱型很强的选项呢
-1评分
122浏览

[点此查看答疑][GWD]Reading Comprehension

读问题后找urbanized cantons,定位后发现在原文倒数第4行,结果发现后面跟着however,表示观点可能转折,因此把它读了进去,结果在扫选项时觉得C更贴近,因此选了C。麻烦请老师讲解以下做题过程中哪儿不对导致答案选错了,谢谢老师!
0评分
115浏览

[点此查看答疑][GWD]Reading Comprehension

根据Switzerland's urbanized cantons,定位在文章的最后,It's true那两句。选择了C,答案是A。做了一些阅读题,很多都是定位完以后,在选择的时候选错了。请老师帮忙看看。
0评分
85浏览

[点此查看答疑][GWD]Reading Comprehension

扫完全文,试着读文章脉络读了框架 和略过细节 知道文章在讲经济学家women的suffrage,后面用美国和瑞士的工人数量和居住在城市还是农村做对比。 根据问题Switzerland's urbanized cantons,定位在文章的最后,It's true那两句。然后大概总结出 选项要么和earlier时间相关,要么和these cantons often shared other characteristics—similar linguistic backgrounds and strong leftist parties相关。 这句我只能读出political政治方面。 看选项A 是characterist other than 什么 (和原句other characteristic不一样意思) 然后B 有pollitically.提到了政治政策?觉得B比较靠普 ,马上选了 做了三套以上的阅读题,经常就像上面这样,在定位完以后,选错了答案。 不知道是方向问题还是能力问题? 谢谢老师呀~~
2评分
193浏览

[点此查看答疑][GWD]Reading Comprehension

老师好,这道题错选了C,因为感觉C对应原文都有出现,虽然看答案感觉A确实有道理,但是考试时看到C还是可能错选,所以想问一下C的错误点?如何避免错选这种引诱型很强的选项呢
-1评分
122浏览

[点此查看答疑][GWD]Reading Comprehension

读问题后找urbanized cantons,定位后发现在原文倒数第4行,结果发现后面跟着however,表示观点可能转折,因此把它读了进去,结果在扫选项时觉得C更贴近,因此选了C。麻烦请老师讲解以下做题过程中哪儿不对导致答案选错了,谢谢老师!
0评分
115浏览

[点此查看答疑][GWD]Reading Comprehension

根据Switzerland's urbanized cantons,定位在文章的最后,It's true那两句。选择了C,答案是A。做了一些阅读题,很多都是定位完以后,在选择的时候选错了。请老师帮忙看看。
0评分
85浏览

[点此查看答疑][GWD]Reading Comprehension

扫完全文,试着读文章脉络读了框架 和略过细节 知道文章在讲经济学家women的suffrage,后面用美国和瑞士的工人数量和居住在城市还是农村做对比。 根据问题Switzerland's urbanized cantons,定位在文章的最后,It's true那两句。然后大概总结出 选项要么和earlier时间相关,要么和these cantons often shared other characteristics—similar linguistic backgrounds and strong leftist parties相关。 这句我只能读出political政治方面。 看选项A 是characterist other than 什么 (和原句other characteristic不一样意思) 然后B 有pollitically.提到了政治政策?觉得B比较靠普 ,马上选了 做了三套以上的阅读题,经常就像上面这样,在定位完以后,选错了答案。 不知道是方向问题还是能力问题? 谢谢老师呀~~

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询