Critical Reasoning

试题详情

题目:

In Wareland last year, 16 percent of licensed drivers under 21 and 11 percent of drivers ages 21–24 were in serious accidents. By contrast, only 3 percent of licensed drivers 65 and older were involved in serious accidents. These figures clearly show that the greater experience and developed habits of caution possessed by drivers in the 65-and-older group make them far safer behind the wheel than the younger drivers are.

Which of the following is an assumption on which the argument depends?

选项:

A、Drivers 65 and older do not, on average, drive very many fewer miles per year than drivers 24 and younger.
B、Drivers 65 and older do not constitute a significantly larger percentage of licensed drivers in Wareland than drivers ages 18–24 do.
C、Drivers 65 and older are less likely than are drivers 24 and younger to drive during weather conditions that greatly increase the risk of accidents.
D、The difference between the accident rate of drivers under 21 and of those ages 21–24 is attributable to the greater driving experience of those in the older group.
E、There is no age bracket for which the accident rate is lower than it is for licensed drivers 65 and older.

答案:

A

提问:

可以请英吉老师讲解一下问什么这题要选a 不能选c呢,感觉如果以c作为前提也可以讲得通 谢谢~
评分: 0
浏览: 4658

提问:

根据文章最后一句判断说:65岁及以上的人因为充足的经验和好的习惯使得他们比年轻人开车更安全。对比选项排除了abde,选了c。但是正确答案是a,a说老人比年轻人开的更少,和最后一句无关呢?
评分: 0
浏览: 4652

提问:

请问B为什么不对?是不是因为题目讨论的是出事故的比例而选项说的是总体人数的比例所以无关?B说65岁以上司机人数比例不比年轻的高而发生事故的比例也低,是不是就没有突出经验和好习惯重要,所以B不对,不知道这是不是过度推理了麻烦老师解答一下谢谢
评分: 0
浏览: 4686

提问:

就是想知道,为什么不选C,C不是跟原文reason里caution experience互补?
评分: -1
浏览: 4966
点我领取
免费专项课程
在线咨询