还没有登录哦!

[Critical Reasoning] 试题详情

Manufacturing plants in Arundia have recently been acquired in substantial numbers by investors from abroad. Arundian politicians are proposing legislative action to stop such investment, justifying the proposal by arguing that foreign investors, opportunistically exploiting a recent fall in the value of the Arundian currency, were able to buy Arundian assets at less than their true value.

Which of the following, if true, casts the most serious doubt on the adequacy of the Arundian politicians' justification for the proposed legislation?

Options:

Correct:

E

[Critical Reasoning]

提问:

错选了C,如果利率不下降,海外投资人买不起资产,那么这个国家连海外投资都没有。看了正确答案e选项也没有搞清楚为什么,E选项说利率压低了海外投资人的利润。虽然压低了,但是外国人还是有利可图的呀。根据原文逻辑,这些政府官员打算立法禁止是因为他们图了便宜。e选项说明海外投资人还是获利,只不过利润低了些。
0评分
676浏览

[OG18]Critical Reasoning

Manufacturing plants in Arundia have recently been acquired in substantial numbers by investors from abroad. Arundian politicians are proposing legislative action to stop such investment, justifying the proposal by arguing that foreign investors, opportunistically exploiting a recent fall in the value of the Arundian currency, were able to buy Arundian assets at less than their true value.

Which of the following, if true, casts the most serious doubt on the adequacy of the Arundian politicians' justification for the proposed legislation?
错选了C,如果利率不下降,海外投资人买不起资产,那么这个国家连海外投资都没有。看了正确答案e选项也没有搞清楚为什么,E选项说利率压低了海外投资人的利润。虽然压低了,但是外国人还是有利可图的呀。根据原文逻辑,这些政府官员打算立法禁止是因为他们图了便宜。e选项说明海外投资人还是获利,只不过利润低了些。
0评分
100浏览

[OG18]Critical Reasoning

Manufacturing plants in Arundia have recently been acquired in substantial numbers by investors from abroad. Arundian politicians are proposing legislative action to stop such investment, justifying the proposal by arguing that foreign investors, opportunistically exploiting a recent fall in the value of the Arundian currency, were able to buy Arundian assets at less than their true value.

Which of the following, if true, casts the most serious doubt on the adequacy of the Arundian politicians' justification for the proposed legislation?
0评分
48浏览

[OG18]Critical Reasoning

Manufacturing plants in Arundia have recently been acquired in substantial numbers by investors from abroad. Arundian politicians are proposing legislative action to stop such investment, justifying the proposal by arguing that foreign investors, opportunistically exploiting a recent fall in the value of the Arundian currency, were able to buy Arundian assets at less than their true value.

Which of the following, if true, casts the most serious doubt on the adequacy of the Arundian politicians' justification for the proposed legislation?
感觉原文主要讲的是政府准备降低货币价值来减少外来投资,问的是驳斥计划,我觉得E说的是低的货币值使外来投资者利润变少,所以是支持,

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询