还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

In Mernia commercial fossil hunters often sell important fossils they have found, not to universities or museums, but to individual collectors, who pay much better but generally do not allow researchers access to their collections. To increase the number of fossils available for research, some legislators propose requiring all fossils that are found in Mernia to be sold only to universities or museums.

Which of the following, if true, most strongly indicates that the legislators' proposal will fail to achieve its goal?

选项:

A、Some fossil hunters in Mernia are not commercial fossil hunters, but rather are amateurs who keep the fossils that they find.
B、Most fossils found in Mernia are common types that have little scientific interest.
C、Commercial fossil hunters in Mernia currently sell some of the fossils they find to universities and museums.
D、Many universities in Mernia do not engage in fossil research.
E、Most fossils are found by commercial fossil hunters, and they would give up looking for fossils if they were no longer allowed to sell to individual collectors.

答案:

E

提问:

我选了b,原文说为了增加研究中可利用的化石,那目的是为了研究,b说大部分化石有很少的研究兴趣,不应该是可以支持原文的吗?但其实我是在be中间纠结

解答:

点赞0
阅读1003
解答: 张慧雯

提问:

我选了b,原文说为了增加研究中可利用的化石,那目的是为了研究,b说大部分化石有很少的研究兴趣,不应该是可以支持原文的吗?但其实我是在be中间纠结

解答:

点赞0
阅读1004
解答: 张慧雯老师

提问:

这道题其实就是措施,目的题,我的思路就是措施实施后目的不太容易达到,首先要肯定措施能实施,但是措施和目的之间不存在必然关系,从中找削弱点,D选项就符合我上面这个逻辑,让所有的fossils送往学校或者博物馆,但是不能增加他们研究的数量,因为很多学校已经不研究这个了,我不知道我这个思路哪里有问题呢,我感觉我遇到很多题都是这么考虑的,在没看选项就大抵有个答案的方向了。但这道题是E,也就是在否定这个措施了,措施都能否定?照这个逻辑那背景也能否定咯?麻烦老师指出对于此类题我的思维漏洞

解答:

点赞0
阅读1890
解答: 胡凡老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询