还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Since 1990 the percentage of bacterial sinus infections in Aqadestan that are resistant to the antibiotic perxicillin has increased substantially. Bacteria can quickly develop resistance to an antibiotic when it is prescribed indiscriminately or when patients fail to take it as prescribed. Since perxicillin has not been indiscriminately prescribed, health officials hypothesize that the increase in perxicillin-resistant sinus infections is largely due to patients' failure to take this medication as prescribed.

Which of the following, if true of Aqadestan, provides most support for the health officials' hypothesis?

选项:

A、
A. Resistance to several other commonly prescribed antibiotics has not increased since 1990 in Aqadestan.
B、
B. A large number of Aqadestanis never seek medical help when they have a sinus infection.
C、
C. When it first became available, perxicillin was much more effective in treating bacterial sinus infections than any other antibiotic used for such infections at the time.
D、
D. Many patients who take perxicillin experience severe side effects within the first few days of their prescribed regimen.
E、
E. Aqadestani health clinics provide antibiotics to their patients at cost.

答案:

D

提问:

做这道题的时候把ABE三个选项排除了,但我没看懂D选项说服用P的患者在最初几天会出现严重副作用怎么支持了文章最后一句说耐药性的增加是因为患者没有按规定服药。C说P刚出来治疗效果会比其他药物好很多,所以我多推了一步:因为p效果好所以大家吃得多有了耐药性。选C是因为没看懂D怎么支持了

解答:

点赞1
阅读792
解答: 张慧雯

提问:

做这道题的时候把ABE三个选项排除了,但我没看懂D选项说服用P的患者在最初几天会出现严重副作用怎么支持了文章最后一句说耐药性的增加是因为患者没有按规定服药。C说P刚出来治疗效果会比其他药物好很多,所以我多推了一步:因为p效果好所以大家吃得多有了耐药性。选C是因为没看懂D怎么支持了

解答:

点赞1
阅读793
解答: 张慧雯老师

提问:

请教胡凡老师,D选项确实可以说明没有做到take this medication as prescribed。但是原文说的是 the increase in perxicillin-resistant sinus infections is largely due to patients’ failure to take this medication as prescribed.题目说的是因为病人没有按照医生的医嘱吃药,才导致细菌耐药。那应该是说吃多了这种药才会出现耐药性啊。。。。。。那么增加耐药性和病人少吃药怎么能联系上?病人因为有严重的副作用所以不继续服药,为什么会导致细菌耐药

解答:

点赞1
阅读1519
解答: 胡凡老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询