还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Exporters in Country X are facing lower revenues due to a shortage of the large metal shipping containers in which they send their goods by sea to other countries. Fewer containers arrive in Country X due to reductions in imports. This has meant lost orders, costly delays, and a scramble for alternatives, such as air freight, all of which are costlier. Moreover, the revenues of exporters in Country X will probably continue to decline in the near future. This is because other countries are likely to find it increasingly unprofitable to export their goods to Country X, and because __________.

Which of the following would most logically complete the passage?

选项:

A、production of shipping containers in Country X is growing rapidly as a response to the shortage
B、shipping companies are willing to move containers from country to country only when the containers are full
C、the cost of shipping alternatives such as air freight is likely to stabilize in the near future
D、consumers in Country X are purchasing more products than ever before
E、the worldwide demand for goods made in Country X has only recently begun to rise after a long decline

答案:

B

提问:

考虑B和C的时候,选择了C,感觉就是原文提到了,因为确实不知道怎么选。(英吉老师)

解答:

点赞0
阅读2212
解答: 英吉

提问:

请唐瑭老师回答。 我的思路:because前面看了最后一句话,是跟收入下降、短期内持续有关。 选项A:制造商的数量多少跟收入无关 选项B:当时做了排除,认为跟收入下降没有关系,句内也没有提到跟收入的关系 选项C:说了成本、短期内,认为跟题干有关 选项D:消费者比以前买的多或者少 跟收入无关 选项E:需求多少 跟收入的关系也没有说,无关 请唐瑭老师看下思路的问题,尤其B和C,谢谢

解答:

点赞0
阅读1877
解答: 唐瑭老师

提问:

考虑B和C的时候,选择了C,感觉就是原文提到了,因为确实不知道怎么选。(英吉老师)

解答:

点赞0
阅读2213
解答: 英吉老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询