还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Economist: In 2015, the average per-person amount paid for goods and services purchased by consumers in Country X was the equivalent of $17,570 in United States dollars, just 30 percent of the corresponding figure of $58,566 for Country Y. Yet in 2015, there was already a substantial middle class in Country X that had discretionary income for middle-class consumer goods such as new vehicles, computers, or major household appliances, while a significant portion of the middle class in Country Y did not have sufficient income to purchase such items.

Which of the following, if true, most helps explain the discrepancy in the relationships described by the economist?

选项:

A、There are many consumer goods, such as household appliances, that are produced in Country X to be sold in the Country Y market.
B、The volume of trade between Country X and Country Y is increasing rapidly in both directions.
C、The economy of Country Y is recovering from a downturn that affected both Country Y and Country X.
D、Country X residents pay much less than their Country Y counterparts for housing, transportation, and child care.
E、In Country Y as well as in Country X, there are few assembly-line jobs in factories that pay a middle-class wage.

答案:

D

提问:

完全不懂这道题的解题思路。D选项中的“for housing, transportation, and child care.”被我判定为:和原文无关。

解答:

点赞0
阅读3354
解答: 王文静

提问:

您好 这道题里面提到 X在生活上花17k Y在生活上花58k,是X比Y少么?那么支持他的是X在其他方面花的多

解答:

点赞0
阅读2086
解答: 张慧雯老师

提问:

A选项中可以理解为X国出口给Y国,那么Y国这类商品就比较贵,所以Y国大部分中产阶级买不起

解答:

点赞0
阅读3033
解答: haiwang@boost.org.cn老师

提问:

完全不懂这道题的解题思路。D选项中的“for housing, transportation, and child care.”被我判定为:和原文无关。

解答:

点赞0
阅读3355
解答: 王文静老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询