还没有登录哦!

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    The fields of antebellum (pre-Civil War) political history and women's history use separate sources and focus on separate issues. Political historians, examining sources such as voting records, newspapers, and politicians' writings, focus on the emergence in the1840's of a new "American political nation," and since women were neither voters nor politicians, they receive little discussion. Women's historians, meanwhile, have shown little interest in the subject of party politics, instead drawing on personal papers, legal records such as wills, and records of female associations to illuminate women's domestic lives, their moral reform activities, and the emergence of the woman's rights movement.

    However, most historians have underestimated the extent and significance of women's political allegiance in the antebellum period. For example, in the presidential election campaigns of the 1840's, the Virginia Whig party strove to win the allegiance of Virginia's women by inviting them to rallies and speeches. According to Whig propaganda, women who turned out at the party's rallies gathered information that enabled them to mold party-loyal families, reminded men of moral values that transcended party loyalty, and conferred moral standing on the party. Virginia Democrats, in response, began to make similar appeals to women as well. By the mid-1850's the inclusion of women in the rituals of party politics had become common-place, and the ideology that justified such inclusion had been assimilated by the Democrats.

题目:

The author of the passage would be most likely to agree with which of the following statements regarding most historians of the antebellum period?

选项:

A、They have failed to adequately contrast the differing roles that women played in the Democratic and Whig parties in the 1850's.
B、They have failed to see that political propaganda advocating women's political involvement did not reflect the reality of women's actual roles.
C、They have incorrectly assumed that women's party loyalty played a small role in Whig and Democratic party politics.
D、They have misinterpreted descriptions of women's involvement in party politics in records of female associations and women's personal papers.
E、They have overlooked the role that women's political activities played in the woman's rights movement.

答案:

C

提问:

上来就把C排除了,因为感觉Whig 和 Democrate 是例子里出现的。我选的E,不确定定位是否准确,麻烦老师帮忙分析如何把E排除,谢谢

解答:

点赞0
阅读1568
解答: sysadmin

提问:

这题在第二段第一句定位作者的态度,说大部分历史学家低估了女权在政治上影响和作用,后面又举例说明在某次选举中通过邀请女性参加演讲而获得了女性们的支持。 B选项说女性在政治上的参与没有真实反映她们实际的作用,我选了B 而C说女性的忠诚度起了很小的作用,而原文并没有强调女性的忠诚度呀

解答:

点赞0
阅读1560
解答: sysadmin老师

提问:

上来就把C排除了,因为感觉Whig 和 Democrate 是例子里出现的。我选的E,不确定定位是否准确,麻烦老师帮忙分析如何把E排除,谢谢

解答:

点赞0
阅读1569
解答: sysadmin老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询