还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Proponents of the recently introduced tax on sales of new luxury boats had argued that a tax of this sort would be an equitable way to increase government revenue because the admittedly heavy tax burden would fall only on wealthy people and neither they nor anyone else would suffer any economic hardship. In fact, however, 20 percent of the workers employed by manufacturers of luxury boats have lost their jobs as a direct result of this tax.

The information given, if true, most strongly supports which of the following?

选项:

答案:

B

提问:

这道题是归纳题,B选项是根据原文的信息进行推断,归纳题是应该归纳出的信息完全基于原文逻辑链,还是可以只根据原文给的信息自己用新的逻辑进行归纳呢~感觉B选项的逻辑链原文没有涉及~

解答:

点赞0
阅读1684
解答: 金栩竹

提问:

解答:

点赞0
阅读1697
解答: 胡凡老师

提问:

错选了D,D是因为过度推理错了吗?

解答:

点赞0
阅读1678
解答: 胡凡老师

提问:

这道题是归纳题,B选项是根据原文的信息进行推断,归纳题是应该归纳出的信息完全基于原文逻辑链,还是可以只根据原文给的信息自己用新的逻辑进行归纳呢~感觉B选项的逻辑链原文没有涉及~

解答:

点赞0
阅读1685
解答: 金栩竹老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询