还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

The milk of many mammals contains cannabinoids, substances that are known to stimulate certain receptors in the brain. To investigate the function of cannabinoids, researchers injected newborn mice with a chemical that is known to block cannabinoides from reaching their receptors in the brain. The injected mice showed far less interest in feeding than normal newborn mice do. Therefore, cannabinoids probably function to stimulate the appetite.
 
Which of the following is an assumption on which the argument depends?

选项:

A、Newborn mice do not normally ingest any substance other than their mothers' milk.
B、Cannabinoids are the only substances in mammals' milk that stimulate the appetite.
C、The mothers of newborn mice do not normally make any effort to encourage their babies to feed.
D、The milk of mammals would be less nutritious if it did not contain cannabinoids.
E、The chemical that blocks cannabinoids from stimulating their brain receptors does not independently inhibit the appetite.

答案:

E

提问:

实在不理解。e里那个independently有关系吗? assumption 补充逻辑链 啥也没补上啊……。 不是independently 不就又提出新可能了吗?

解答:

点赞-1
阅读2696
解答: 金栩竹

提问:

实在不理解。e里那个independently有关系吗? assumption 补充逻辑链 啥也没补上啊……。 不是independently 不就又提出新可能了吗?

解答:

点赞-1
阅读2697
解答: 金栩竹老师

提问:

选的A,Newborn mice do not normally ingest any substance other than their mothers' milk. 新生老鼠一般不食用母乳以外的食物。 当时想,基于这个假设,排除了小鼠因吃其他东西导致促进或阻碍食欲,可以使逻辑更加严密,因此选了A

解答:

点赞0
阅读2739
解答: sysadmin老师

提问:

原文说牛奶中包含C物质,C能够刺激大脑中的certain receptors,实验中往新生老鼠体内注射一种化学物质,这种物质会阻碍C到达大脑的certain receptors,而注射后的老鼠比正常老鼠对喂食更不感兴趣,因而C有刺激食欲的作用。 溜选项直接排除了ABDE,看到C选项当时脑子的反应是,既然新生老鼠的母亲没有鼓励小老鼠吃东西,那么就可以支持原文说C刺激了食欲,所以选了C。

解答:

点赞0
阅读2657
解答: sysadmin老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询