还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

文章:

Sales of telephones have increased dramatically over the last year. In order to take advantage of this increase, Mammoth Industries plans to expand production of its own model of telephone, while continuing its already very extensive advertising of this product.

题目:

Which of the following, if true, provides most support for the view that Mammoth Industries cannot increase its sales of telephones by adopting the plan outlined above?

选项:

A、Although it sells all the telephones that it produces, Mammoth Industries' share of all telephone sales has declined over the last year.Mammoth Industries' average inventory of telephones awaiting shipment to retailers has declined slightly over the last year.
B、Advertising has made the brand name of Mammoth Industries' telephones widely known, but few consumers know that Mammoth Industries owns this brand.
C、Mammoth Industries' telephone is one of three brands of telephone that have together accounted for the bulk of the last year's increase in sales.
D、Despite a slight decline in the retail price, sales of Mammoth Industries' telephones have fallen in the last year.

答案:

E

提问:

错选A

解答:

点赞0
阅读4033
解答: 郭培月

提问:

老师,请问一下E选项说去年价格下降销量下降推到今年计划不会成功是不是有些过度推理或者时间范围上张冠李戴呢,因为说的是去年的情况且没有和今年的情况联系起来,因为今年的计划里没有说价格问题只说了生产和广告。请英吉老师解答一下谢谢!

解答:

点赞0
阅读4062
解答: 英吉老师

提问:

我始终觉得D选项是正确的因为M公司的电话是三大电话商之一而且去年也在增长,问题是消弱,那么我个人理解觉得如果说M公司想用新的Model的话是不是要离开这个公司(有点过度推理),但是文章中讲的是M公司plan to expand production of its own model。而且E选项也有点迷惑

解答:

点赞1
阅读4205
解答: 胡凡老师

提问:

B为什么不可以?运送的货减少了 不就说明卖的不好吗

解答:

点赞0
阅读4026
解答: 胡凡老师

提问:

错选A

解答:

点赞0
阅读4034
解答: 郭培月老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询