还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Coffee shop owner: A large number of customers will pay at least the fair market value for a cup of coffee, even if there is no formal charge. Some will pay more than this out of appreciation of the trust that is placed in them. And our total number of customers is likely to increase. We could therefore improve our net cash flow by implementing an honor system in which customers pay what they wish for coffee by depositing money in a can.

Manager: We’re likely to lose money on this plan. Many customers would cheat the system, paying a very small sum or nothing at all.

Which of the following, if true, would best support the owner’s plan, in light of the manager’s concern?

选项:

A、The new system, if implemented, would increase the number of customers.
B、By roasting its own coffee, the shop has managed to reduce the difficulties (and cost) of maintaining an inventory of freshly roasted coffee.
C、Many customers stay in the cafe for long stretches of time.
D、The shop makes a substantial profit from pastries and other food bought by the coffee drinkers.
E、No other coffee shop in the area has such a system.

答案:

D

提问:

D选项和原文中的honor system 有关系吗?

解答:

点赞1
阅读3080
解答: 金栩竹

提问:

老师这道题为什么B不对?我不太理解,B和D的本质不一样吗?B是通过抛开现金流的另一种方式来减少成本,D是通过抛开现金流的另一种方式来增加收入,老师为什么选D呢?

解答:

点赞0
阅读3133
解答: 胡凡老师

提问:

B选项为什么不对?原文说的增加净现金流,减少成本也是一种方式。

解答:

点赞1
阅读3149
解答: 胡凡老师

提问:

这道题的A选项为什么不对?单单是因为这是重复说过的内容吗?

解答:

点赞0
阅读3092
解答: 王文静老师

提问:

D选项和原文中的honor system 有关系吗?

解答:

点赞1
阅读3081
解答: 金栩竹老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询