还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Only a reduction of 10 percent in the number of scheduled flights using Greentown’s airport will allow the delays that are so common there to be avoided. Hevelia airstrip, 40 miles away, would, if upgraded and expanded, be an attractive alternative for fully 20 percent of the passengers using Greentown airport. Nevertheless, experts reject the claim that turning Hevelia into a full-service airport would end the chronic delays at Greentown.

Which of the following, if true, most helps to justify the experts’ position?

选项:

A、Turning Hevelia into a full-service airport would require not only substantial construction at the airport itself, but also the construction of new access highways.
B、A second largely undeveloped airstrip close to Greentown airport would be a more attractive alternative than Hevelia for many passengers who now use Greentown.
C、Hevelia airstrip lies in a relatively undeveloped area but would, if it became a full-service airport, be a magnet for commercial and residential development.
D、If an airplane has to wait to land, the extra jet fuel required adds significantly to the airline’s costs.
E、Several airlines use Greentown as a regional hub, so that most flights landing at Greentown have many passengers who then take different flights to reach their final destinations.

答案:

E

提问:

B选项

解答:

点赞-1
阅读5428
解答: sysadmin

提问:

我理解题目关注的角度是H变成full-service不对G delay状况产生改变影响。当时觉得五个选项都不沾边。然后背景信息说避免G delay和减少G机场的航班数量有关,所以觉得是H变full service和G机场航班数量的关系。我可以理解E选项,但是不太理解为什么B是错的。如果说另一个和G相似的机场(second largely undeveloped airstrip close to Greentown airport)相比起G来说更加attractive,不就是说其实影响Greentown的不是H而是这个second largely undeveloped吗?还是说这个选项因为没有说别的机场的attractive和Greentown机场flights减少数量的关系,所以是无关选项?即使别的机场更加attractive也不一定会减少Greentown的飞机数量?请老师解答,谢谢!

解答:

点赞0
阅读5400
解答: 王文静老师

提问:

你好,我不太理解航班延误和吸引乘客之间有什么关系?H扩大规模,吸引乘客选择机场G就能解决延误?为什么选E不选B

解答:

点赞1
阅读5482
解答: 王文静老师

提问:

首先问一下这算是支持题还是解释题? 其次请帮我解释下B和C。 然后我想说的就是我是通过最后一句话来分析的,用的是唐塘老师的方法。这样可以吗?谢谢!

解答:

点赞0
阅读5480
解答: 金栩竹老师

提问:

选B,文章说experts reject the claim,题目要justify,是想说找一个不能解决这个delays的意思吗?想问下E选项说把Greentown作为一个枢纽,这样算不算是不能解决delay的?

解答:

点赞1
阅读5436
解答: 王文静老师

提问:

B选项

解答:

点赞-1
阅读5429
解答: sysadmin老师

提问:

题目中提到了flight和passenger,对做题有没有帮助啊这两个信息。 怎么判断是不是无关选项的啊?那C是不是无关选项啊?

解答:

点赞0
阅读5477
解答: sysadmin老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询