还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Which of the following most logically completes the argument below?
The expansion of large-scale farming in Africa and Asia has destroyed much of the natural vegetation on which elephants have historically depended, forcing them to turn to cultivated land to satisfy their enormous appetites. As a result, farmers have lost millions of dollars worth of crops annually. Yet even if elephant sanctuaries were created on a widespread basis to guarantee elephants sufficient natural vegetation, the raiding would likely persist, since            

选项:

A、when elephants forage for food, they typically travel in herds.
B、Foraging elephants have been known to cause substantial damage even to plants that they do not eat.
C、Some of the land where crops have suffered extensive damage from elephants has been allowed to return to its natural state.
D、Elephants tend to prefer cultivated crops to wild vegetation as a food source.
E、Elephant sanctuaries are usually created in areas that are rich in the natural vegetation on which elephants have historically depended.

答案:

D

提问:

这道题我选了B,觉得说的内容没超出范围。正确答案是D,请老师帮我提炼下信息,看是否是我的信息提炼不够准确,谢谢!

解答:

点赞0
阅读4017
解答: sysadmin

提问:

错选B。原文就是建立了大象保护区给大象提供了充足的食物大大象还是会破坏农田,问原因。B选项说即使不吃的植物它们也会破坏,D说比起野生植物更喜欢吃农田,直接说出会吃农田,答案是D是因为D选项支持力度更大一点吗?感觉两个都对……

解答:

点赞1
阅读3984
解答: 胡凡老师

提问:

这道题我选了B,觉得说的内容没超出范围。正确答案是D,请老师帮我提炼下信息,看是否是我的信息提炼不够准确,谢谢!

解答:

点赞0
阅读4018
解答: sysadmin老师

提问:

纠结于BD。这两个感觉都能解释原文。如果硬要说BD有什么问题,B的错误是:这些植物不一定是农民伯伯的粮食,可能是避难所里的其他植物,所以就不用离开避难所。D的错误是:大象喜欢cultivated crops胜于wild vegetation,不代表大象就会跑出避难所去吃cultivated crops。 请老师解答

解答:

点赞0
阅读3936
解答: sysadmin老师

提问:

并且原味刚开始说的是大象以natural vegetation为生,现在又提供这些natural vegetation了,但是庄家还遭破坏,B选项说的是大象会糟蹋庄家即使它们不吃庄家。而D选项说的是大象喜欢吃什么,我觉得这个和原文联系不大,

解答:

点赞2
阅读3960
解答: sysadmin老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询