还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Which of the following, if true, provides evidence that most logically completes the argument below?
 
According to a widely held economic hypothesis, imposing strict environmental regulations reduces economic growth.  This hypothesis is undermined by the fact that the states with the strictest environmental regulations also have the highest economic growth.  This fact does not show that environmental regulations promote growth, however, since ______.

选项:

A、those states with the strictest environmental regulations invest the most in education and job training
B、even those states that have only moderately strict environmental regulations have higher growth than those with the least-strict regulations
C、many states that are experiencing reduced economic growth are considering weakening their environmental regulations
D、after introducing stricter environmental regulations, many states experienced increased economic growth
E、even those states with very weak environmental regulations have experienced at least some growth

答案:

A

提问:

Which of the following most logically completes the argument given? People in isolated rain-forest communities tend to live on a largely vegetarian diet, and they eat little salt. Few of them suffer from high blood pressure, and their blood pressure does not tend to increase with age, as is common in industrialized countries. Such people often do develop high blood pressure when they move to cities and adopt high-salt diets. Though suggestive, these facts do not establish salt as the culprit in high blood pressure, however, because _____. genetic factors could account for the lack of increase of blood pressure with age among such people people eating high-salt diets and living from birth in cities in industrialized societies generally have a tendency to have high blood pressure it is possible to have a low-salt diet while living in a city in an industrialized country there are changes in other aspects of diet when such people move to the city salt is a necessity for human life, and death can occur when the body loses too much salt 这两道逻辑题是类似的都是一种驳斥,第一道选A,当时我选成了E,因为我觉得选项应该在文章提及的范围,但徐老师说驳斥题可以有新内容的加入.但下面这题我当初选的A 英老师的解释是要在文章范围里驳斥,所以我就有点纠结,理不清这两题了,望老师解答

解答:

点赞0
阅读10583
解答: sysadmin

提问:

问题是"这个事实不能证明环境管控可以促进经济增长,因为………" 我选的是C,听过的录音都说C无关。 C说的是,一些在经历经济衰退的州正考虑放松环境管控,这不就是说环境管控会阻碍经济发展吗?与问题"促进"方向相反,我就选了。 现在我认为A是给了他因,C是驳斥promote的方向,感觉都对😂

解答:

点赞0
阅读10606
解答: 金栩竹老师

提问:

这道题我知道选A 我想问一下, 这题属于什么类型》? 我把它归为解释型的题目对吗? 希望老师可以帮着看看 谢谢!

解答:

点赞0
阅读10595
解答: sysadmin老师

提问:

老师您好 这道题目我读出来的逻辑关系是这样的 p1: 严格的环境规定减少了经济增长 P2:最严格的环境规定也会有最高的经济增长(反驳前一句) C:环境规定不会导致经济增长 听完录音后我能够明白选项A是他因削弱,但是我不太明白最后的结论那句话的this fact 是指哪个fact,是第一个还是第二个。

解答:

点赞0
阅读10560
解答: sysadmin老师

提问:

cr

解答:

点赞-1
阅读10476
解答: sysadmin老师

提问:

Which of the following most logically completes the argument given? People in isolated rain-forest communities tend to live on a largely vegetarian diet, and they eat little salt. Few of them suffer from high blood pressure, and their blood pressure does not tend to increase with age, as is common in industrialized countries. Such people often do develop high blood pressure when they move to cities and adopt high-salt diets. Though suggestive, these facts do not establish salt as the culprit in high blood pressure, however, because _____. genetic factors could account for the lack of increase of blood pressure with age among such people people eating high-salt diets and living from birth in cities in industrialized societies generally have a tendency to have high blood pressure it is possible to have a low-salt diet while living in a city in an industrialized country there are changes in other aspects of diet when such people move to the city salt is a necessity for human life, and death can occur when the body loses too much salt 这两道逻辑题是类似的都是一种驳斥,第一道选A,当时我选成了E,因为我觉得选项应该在文章提及的范围,但徐老师说驳斥题可以有新内容的加入.但下面这题我当初选的A 英老师的解释是要在文章范围里驳斥,所以我就有点纠结,理不清这两题了,望老师解答

解答:

点赞0
阅读10584
解答: sysadmin老师

提问:

我认为,原文大致意思是“严格的环境保护规定会减少经济的发展”这一假设被某些国家有最严格的环境保护规定同时也有最高的经济增长速度的事实所推翻。但这个事实不能说明环境保护规定会促进增长,由于_______。 理解为什么A是对的。 但不理解为什么E不对,或者是为什么A比E好。 之所以选E的原因是,觉得A提及了些别的东西,而E是更明显地与原文内容相关的。

解答:

点赞0
阅读10549
解答: sysadmin老师

提问:

完全不懂A哪里驳斥了原文。。。。。求老师解答

解答:

点赞0
阅读10552
解答: sysadmin老师

提问:

上来把A排除了,原因是A讲投资于教育和工作,觉得选项必须发散才能和原文建立联系。可是原文并没有说明教育和工作与经济增长的联系啊,请老师解答

解答:

点赞-1
阅读10494
解答: sysadmin老师

提问:

文章读懂了,所以过段选了a。。。。

解答:

点赞0
阅读10560
解答: sysadmin老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询