还没有登录哦!

[Reading Comprehension]

试题详情

文章:

    Seventeenth-century philosopher John Locke stated that as much as 99 percent of the value of any useful product can be attributed to "the effects of labor." For Locke's intellectual heirs it was only a short step to the "labor theory of value," whose formulators held that 100 percent of the value of any product is generated by labor (the human work needed to produce goods) and that therefore the employer who appropriates any part of the product's value as profit is practicing theft.

    Although human effort is required to produce goods for the consumer market, effort is also invested in making capital goods (tools, machines, etc.), which are used to facilitate the production of consumer goods. In modern economies about one-third of the total output of consumer goods is attributable to the use of capital goods. Approximately two-thirds of the income derived from this total output is paid out to workers as wages and salaries, the remaining third serving as compensation to the owners of the capital goods. Moreover, part of this remaining third is received by workers who are shareholders, pension beneficiaries, and the like. The labor theory of value systematically disregards the productive contribution of capital goods—a failing for which Locke must bear part of the blame.

题目:

The author of the passage is primarily concerned with

选项:

A、criticizing Locke's economic theories
B、discounting the contribution of labor in a modern economy
C、questioning the validity of the labor theory of value
D、arguing for a more equitable distribution of business profits
E、contending that employers are overcompensated for capital goods

答案:

C

提问:

这片文章对主旨的理解产生了偏差,以为是在驳斥J这个人的观点,错选了A。

解答:

点赞0
阅读5862
解答: sysadmin

提问:

选了B。觉得文章主要说不只labor contribute,capital也contribute了,所以discount。

解答:

点赞0
阅读5875
解答: 王文静老师

提问:

这片文章对主旨的理解产生了偏差,以为是在驳斥J这个人的观点,错选了A。

解答:

点赞0
阅读5863
解答: sysadmin老师

提问:

RC主旨题

解答:

点赞0
阅读5845
解答: sysadmin老师

提问:

不知道答案是C还是A?读不出来他是不支持某个观点的

解答:

点赞-1
阅读5895
解答: sysadmin老师

提问:

正确答案A,我选了C,因为C在文章开头和结尾结论句都提到,方向正确而且比A更虚,出错可能性更小,我就选C了。请老师指点。

解答:

点赞-1
阅读5874
解答: sysadmin老师

提问:

请老师带着跳读一下文章,跳读完了我完全不知道文章主要讲了什么,谢谢老师

解答:

点赞0
阅读5858
解答: sysadmin老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询