还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Museums that house Renaissance oil paintings typically store them in envbironments that are carefully kept within narrow margins of temperature and humidity to inhibit any deterioration. Laboratory tests have shown that the kind of oil paint used in these paintings actually adjusts to climatic changes quite well. If, as some museum directors believe,paint is the most sensitive substance in these works, then by relaxing the standards for temperature and humidity control, museums can reduce energy costs without risking damage to these paintings. Museums would be rash to relax those standards, however, since results of preliminary tests indicate that gesso, a compound routinely used by Renaissance artists to help paint adhere to the canvas, is unable to withstand significant variations in humidity.
 
In the argument above, the two portions in boldface play which of the following roles?

选项:

A、The first is an objection that has been raised against the position taken by the argument; the second is the position taken by the argument.
B、The first is the position taken by the argument; the second is the position that the argument calls into question.
C、The first is a judgment that has been offered in support of the position that the argument calls into question; the second is a circumstance on which that judgment is, in part based.
D、The first is a judgment that has been offered in support of the position that the argument calls into question; the second is that position.
E、The first is a claim that the argument calls into question; the second is the position taken by the argument.

答案:

D

提问:

当时掐时间做题的时候 没有 读完整文章 句子间关系大概的看了一下 第二段黑体字 没觉得是结论 所以选C 虽然后来读文章是能做出来的 但是,请问老师 考场上 时间那么紧 有的时候看黑体字部分是很难马上判断出来第二段黑体字就是结论的 能不能麻烦您演示一下 做这种题的步骤? 谢谢

解答:

点赞-1
阅读2666
解答: sysadmin

提问:

我选了c。黑体说的更像事实,读了选项没有EVIDENCE, FACT字眼无法排除任何选项;然后通读了文章,发现这是一个判断究竟是paint是最敏感物质还是gesso,所以觉得可能judgement更好,objection/position/claim是表达观点;直接排除ABE;做题时脑中一闪而过的想法-把他清晰呈现就是C中我们可以节约成本在不损坏油画的前提下,这个是基于我们知道如何不损坏油画,而知道颜料是最敏感的物质应该也算我们知道如何避免损坏油画的一个思路…有那么一点base/基于的味道,我看了D是答案,我觉得可能是观点;可是如果说真正的观点,结合However,应该是museums would be rash to relax those standards;我感觉是我没有理解这段话。非常混乱的感觉。想了想老师说的阅读方法-however后面一般是作者的观点;但也有hypothesize, argue, believe,这种词语后面可能是作者观点;纠错过程觉得越来越混乱….

解答:

点赞0
阅读2642
解答: 王文静老师

提问:

当时掐时间做题的时候 没有 读完整文章 句子间关系大概的看了一下 第二段黑体字 没觉得是结论 所以选C 虽然后来读文章是能做出来的 但是,请问老师 考场上 时间那么紧 有的时候看黑体字部分是很难马上判断出来第二段黑体字就是结论的 能不能麻烦您演示一下 做这种题的步骤? 谢谢

解答:

点赞-1
阅读2667
解答: sysadmin老师

提问:

关于这题上来发现第二句后面有个However,而一二句间没有,所以做出判断黑体句关系一致,且与原文观点相反。问题在于选项中的position taken by argument翻译过来是“立场从这个论据中得出”这句话该理解为支持原文,还仅仅是一种中立的客观表达?

解答:

点赞0
阅读2675
解答: sysadmin老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询