还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Editorial: Our city's public transportation agency is facing a budget shortfall. The fastest growing part of the budget has been employee retirement benefits, which are exceptionally generous. Unless the budget shortfall is resolved, transportation service will be cut, and many transportation employees will lose their jobs. Thus, it would be in the employees’ best interest for their union to accept cuts in retirement benefits.

Which of the following is an assumption the editorial's argument requires?

选项:

A、The transportation employees’ union should not accept cuts in retirement benefits if doing so would not be in the employees’ best interest.
B、The only feasible way for the agency to resolve the budget shortfall would involve cutting transportation service and eliminating jobs.
C、Other things being equal, it is in the transportation employees’ interest to have exceptionally generous retirement benefits.
D、Cutting the retirement benefits would help resolve the agency's budget shortfall.
E、The transportation employees’ union will not accept cuts in retirement benefits if doing so will not allow more transportation employees to keep their jobs.

答案:

D

提问:

想请唐瑭老师用他的方法解答一下~

解答:

点赞0
阅读4637
解答: 唐瑭

提问:

请唐老师帮我解答一下,谢谢: 读完题,我直接看最后一句话,得出:雇员的最佳利益是让工会接受削减退休福利。E选项是说,工会不会接受削减退休福利,如果接受不能让雇员保留工作。换言之,就是工会会接受削减,如果雇员的工作能得以保留。保留工作,听起来,是一个非常明显的利好。故选E

解答:

点赞0
阅读2897
解答: 唐瑭老师

提问:

想请唐瑭老师用他的方法解答一下~

解答:

点赞0
阅读4638
解答: 唐瑭老师

提问:

请问英吉老师,这道题的E选项的逻辑错误是什么?谢谢老师!

解答:

点赞0
阅读4647
解答: 英吉老师

提问:

这道题我没办法分清哪个是reason,哪个是结论,也就没办法用老师教的方法找reason来看。但我第一遍读下来又不能理解透意思,请问如何破题?原文的reason是哪句话?

解答:

点赞0
阅读4647
解答: 英吉老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询