还没有登录哦!

[Critical Reasoning]

试题详情

题目:

Suriland cannot both export wheat and keep bread plentiful and affordable in Suriland. Accordingly, Suriland’s wheat farmers are required to sell their crop to the government, which pays them a dollar per bushel less than the price on the world market. Therefore, if the farmers could sell their wheat on the world market, they would make a dollar per bushel more, less any additional transportation and brokerage costs they would have to pay.

Which of the following, if true, most seriously weakens the argument?

选项:

A、Suriland’s wheat farmers have higher production costs than do farmers in many other wheat-producing countries.
B、Sale of a substantial proportion of Suriland’s wheat crop on the world market would probably depress the price of wheat.
C、The transportation and brokerage costs that Suriland’s farmers would face if they sold their wheat outside Suriland could amount to almost a dollar per bushel.
D、Suriland is surrounded by countries that do not import any wheat.
E、The price of a bushel of wheat on the world market occasionally drops below the average cost of producing a bushel of wheat in Suriland.

答案:

B

提问:

陆老师好,D选项哪里不对呢?D选项改成S不能出口wheat给任何国家的话,我觉得质疑了the farmers could sell wheat的可能性,是不weaken the argument了呢?还是说文章讨论的前提是可以出口也可以国内销售,基于D选项的话讨论是否选择出口没有意义,没有weaken?

解答:

点赞0
阅读2180
解答: 陆旭

提问:

不明白为什么B对,国际市场价格下降,但是国内政府的收购价还是国际市场价格-1,那对农民而言他们的利润还是1-额外成本啊

解答:

点赞0
阅读2111
解答: 英吉老师

提问:

陆老师好,D选项哪里不对呢?D选项改成S不能出口wheat给任何国家的话,我觉得质疑了the farmers could sell wheat的可能性,是不weaken the argument了呢?还是说文章讨论的前提是可以出口也可以国内销售,基于D选项的话讨论是否选择出口没有意义,没有weaken?

解答:

点赞0
阅读2181
解答: 陆旭老师

问个问题

点我领取
免费专项课程
在线咨询